Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Nutrition Cream


En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Cremen glider uden besvær henover huden og absorberes uden en fedtet følelse.

Den dybdegående fugt holder huden silkeblød og næret hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer, samt giver en ungdommelig glød.

Er specielt formuleret til at tage hensyn til meget sensitiv hud, og der er derfor kun anvendt meget milde og rene ingredienser. Samtidig vil ingredienserne også formindske rødme og irritation i huden.

Nutrition Cream er fri for parfume, parabener, farvestoffer, udtørrende alkohol, sulfater og æteriske olier. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Shareen 30-05-2022

Dette produkt har meget let konsistens og kunne ikke se forskel da jeg brugt den. Jeg har brugt det hele flasken, tror ikke at jeg køber den igen.

Af: Jasmin 05-05-2022

Oversæt til Dansk
Har använt den här krämen i flera år och blev så glad att Pyunkang Yul äntligen finns hos en svensk återförsäljare. Underbart! De har så bra produkter med få ingredienser. Jag har torr hy och använder den här året om. På kvällen använder jag den tillsammans med Balancing Gel och vaknar men underbart återfuktad hud.

Af: Lee Jørgensen 15-04-2022

En lækker creme som er med til at fugte de ekstra tørre steder i mit ansigt som fx kinder. Jeg bruger en anden creme i T-zonen da jeg synes denne kan være en smule for tung der hvor jeg har mest fedtet hud.

Af: Lærke 15-03-2022

Den flotteste creme under makeup! Den har en ret tyk tekstur, men den smelter, så snart den rammer huden. Til min meget tørre hud, er denne ikke helt nok om vinteren, men der parrer jeg den enten sammen med en anden creme, eller bruger den bare om sommeren i stedet. Den giver en vanvittigt flot glød, og giver den glatteste base til makeup. Den slår mig heller ikke ud, trods min tendens til akne.

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Detta är en av mina favorit krämer, jag använder den mest i min kvällsrutin då jag upplever att den är lite tjockare i konsistensen. Huden blir len och återfuktande
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Oil

En lækker olie der reducerer rødme og irritation og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres efter fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

164,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

189,00 kr.