TOUN28

TOUN28 - pH Balancing Set1


Et plastikfrit og bæredygtigt sæt af TOUN 28 der indeholder 4 produkter, der er særligt udviklet til alle hudtyper og er nænsomme, plejende, beroligende og fugtgivende.

Lager status

Produktet er på lager

389,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et plastikfrit og bæredygtigt sæt af TOUN 28 der indeholder 4 produkter: pH Balancing Toner, S4 Tea-Tree + Rose Powder Facial Soap, Organic Hand Cream H2 (Water Blanc), Body Lotion (Vanilla Hug) samt en magnet holder for din sæbe. Disse produkter er særligt udviklet til alle hudtyper og er nænsomme, plejende, beroligende og fugtgivende og indeholder organiske ingredienser.

Dette sæt er særdeles velegnet til problem og sensitiv hud, der ønsker at genoprette elasticitet, hudbarrieren og berolige din hud samt tilfører fugt. 

TOUN28 - pH Balancing Set er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

Sættet har følgende produkter:

 

(1)   pH Balancing Toner (100 ml)

En mild og nærende toner, der hjælper på vedligeholdelsen af din huds pH balance efter rens. Denne toner er velegnet til alle hudtyper, særligt når din hud er irriteret eller sensitiv kan toneren formindske hudirritation samt rødme.

pH Balancing Toner er baseret på FDA-certificeret solsalt, der bidrager til en eksfolierende effekt på de yderste hudlag og resulterer til udglatningen af din hud samt fjerner gamle og døde hudceller.

Derudover tilfører toneren en masse fugt og holder din hud sund under ekstreme miljøer af høj og lav temperatur.

 

(2)   S4 Tea-Tree + Rose Powder Facial Soap (100 g)

En daglig rens baseret på tea tree og rose pulver som har en eksfolierende effekt, der både renser porerne og fjerner døde hudceller. Denne ansigtsrens er særligt udviklet til fedtet/olieret hudtype og trækker overskydende sebum(olie) ud af huden samt forebygger hudorme og urenheder. 

Hovedingrediensen tea tree har antibakterielle egenskaber, der hjælper på formindskningen af urenheder og rødme. Yderligere har den anti-inflammatoriske egenskaber og heler hudirritation samt forebygger svækket hudbarrier. Derudover bidrager rose pulver med at pleje fedtet og svækket hud forårsaget af stress.

 

(3)   Organic Hand Cream H2 (Water Blanc) (45 ml)

Denne håndcreme er fugtmættende og plejer stressede og hårdtarbejdende hænder med dens indhold af 63,8 % organisk Centella Asiatica ekstrakt. Centella Asiatica er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber og bruges ofte til behandling af irriteret, uren og sensitiv hud. Denne formular er hurtigt absorberende og efterlader ikke dine hænder fedtede.

 

(4)   Body Lotion (Vanilla Hug) (60 ml)

En nærende og plejende body lotion, der tilfører en stor mængde fugt til din krop og efterlader din krop fugtmættet. Denne body lotion er pakket med naturlige olier, der tilfører samt vedligeholder fugten til din hud.

Derudover finder du Urea og Glycerin i starten af ingredienslisten, som er to ingredienser der er yderst fugtgivende og holder fugtniveauet i din krop. 

 

(5)   Magnetic Soap Holder

En magnet holder, der kan opsættes på dit badeværelse til at hænge sæbebaren og meget andet.

Tips: De to plastikfrie produkter anbefales at trykke fra bunden og op ad for at undgå at ødelægge materialet.

 

634 g

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

TOUN 28 - Galactomyces+Niacinamide Serum

En nærende og fugtgivende serum som behandler fine linjer, solskader, pigmentpletter og akne-ar.

349,00 kr.

TOUN 28 - AHA + BHA + PHA Serum

En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt.

349,00 kr.

TOUN 28 - Cica + Peptide Serum

En beroligende serum, der effektivt behandler hudirritation samt styrker din hudbarriere. Med dens lette formular, er den hurtigt-absorberende og tilfører øjeblikkeligt fugt til din hud.

349,00 kr.