Cosrx

Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask


En sovemaske/natcreme der er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere. God til alle slags hudtyper, også sensitiv, da den ikke indeholder parfume.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sovemaske/natcreme som giver en mere ensartet hudtone.

Den er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere og med en mere ungdommelig glød. Med dens indhold af vitamin B3 plejer den din hud imens du sover, så du kan vågne op med friskere og blødere hud. E

fter påføring tørrer den hurtigt ind, så den ikke smitter ikke af på tøj og pude i mens man sover. Den er desuden uden parfume og med en hudvenlig pH-værdi på 6,5.

Er vegansk.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Johanne 11-10-2020

Jeg har nu brugt denne overnight mask i et par måneder og er meget tilfreds. Den fugter godt, men fedter ikke og efterlader heller ej huden alt for shiny, men dog klart med mere glød og en dejlig blød fornemmelse. Hvis ens hud mangler meget fugt er denne creme nok ikke tilstrækkeligt, men til normal og kombineret hud vil jeg klart anbefale den. Cremen er desuden fri for parfume hvilket jeg sætter pris på.

Af: Katinka 25-08-2020

Fik denne sovemaske i gave og den er rigtig god. Let at bruge og fugter godt

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Brugte den hver aften i en periode. Så lækker og fugter huden godt. Dejlig duft

Af: Tenna 22-05-2020

Lækker sovemaske som tilfører fugt og næring

Af: Ingelise Haahr 01-10-2018

Et lækkert supplement af en booster til natten. Har brugt denne maske som natcream 4 dage i ugen over en måneds tid nu, og den har absolut fugtet huden op. Den føles lækker at have på og forvent ikke at den strammer. Sammen med min basepleje fra Medex kan jeg anbefale denne maske som et kur forløb. Jeg fik også en lemon silke papir maske, som jeg havde på igår aftes, og den var super. I love it. Min hud har en smuk glød. Tak ????
www.smuksomaltid.dk
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

En natcreme/sovemaske der giver dyb fugt og efterladere huden klarere på grund af dens antibakterielle egenskaber. God til især tør, normal, kombineret eller moden hud.

189,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Rice

En fugtgivende sheet-maske baseret på ris-ekstrakt som giver liv og glød til tør og kedelig hud. Giver en glat og mere ensartet hudtone.

13,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.