Cosrx

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule


En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud.

Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5. De 3 forskellige slags hyaluronsyre har hver deres molekylestørrelse, hvilket gør at de kan arbejde i hver deres hudlag. Du vil derfor opleve en dyb fugt fra denne serum, da den kan trænge dybt ned i huden og arbejde ved at holde fugten inden i huden.

Vitamin B5 har anti-inflammatoriske egenskaber og er samtidig en utrolig fugtgivende ingrediens, som virker ved at gøre huden blød og glat.

Efter brug af Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule vil du øjeblikkeligt kunne se en mere fugtet hud som har fået en fornyet glød.

Serummen er baseret på få, rene ingredienser, hvilket gør, at serummen også er perfekt til dig med sensitiv hud.

Indeholder ikke parfume. Er vegansk.

 

Tip: Hvis din hud har brug for ekstra fugt, kan denne serum påføres flere gange i lag, uden at huden får en fedtet overflade. Bare påfør den 2-3 gange ovenpå hinanden, hvor du giver den 30 sekunder til at trænge ind i huden mellem hver påføring.

 

40 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Larysa 28-04-2020

Fantastisk. Enorm fugtgivende. Min yndlings fugtgivende serum.

Af: L.S. 03-11-2019

Et af mine yndlingsprodukter. Huden føles gennemfugtet efter første brug. Drøj i brug.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule

En meget fugtgivende og beroligende serum som formindsker rødme og irritation i huden. Serummen er baseret på meget få, simple og rene ingredienser som tager hensyn til meget sensitiv hud.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Moisture Power Enriched Cream

En utroligt fugtgivende creme som tilfører langtidsholdbar fugt til tør hud. Cremen er baseret på effektive ingredienser som Vitamin B5, propolis ekstrakt, ceramid og hyaluronsyre.

249,00 kr.

Cosrx - Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

En let gel, som formindsker urenheder, rødme, fedtet hud og solforbrændinger. Gelen er baseret på grøn te ekstrakt og aloe vera, som begge er ingredienser som beroliger huden og hjælper til at formindske hudproblemer.

249,00 kr.