Etude House

Etude House - SoonJung 2x Barrier Intensive Cream


En creme formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer. Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer.

Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance. Samtidig indeholder den 93% naturlige ingredienser, og tilfører derfor huden en dyb fugt, beroliger og reparerer huden.

Cremen indeholder bla. shea-smør, som giver næring og en flot glød til huden.

De naturlige ingredienser sørger for at forstærke hudens egen barriere og på den måde opnår man en sund hud uden irritation.

SoonJung 2x Barrier Intensive Cream er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, alkohol, farvestoffer og sulfater.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Kimie K 10-04-2021

Min absolutte favorit! Jeg har prøvet en hel del ansigtscremer i løbet af årene, og denne her slår dem alle sammen med længder. Den er perfekt til min sensitive og tørre hud, der har tendens til urenheder, hvor den fugter hele dagen uden at fedte - og så er den helt fri for irritations- og allergifremkaldende stoffer. Tak fordi I har dén hos jer Dermaspace! Den har reddet min hud. Kæmpe anbefaling herfra :)

Af: Isabella M 31-07-2020

Seriøst, hvis man ikke har den her creme, så skal man købe den nu. Den er super god hvis der skulle gå noget galt med ens hud, hvis den bliver rød, tør eller andre udbrud. Cremen hjælper med at berolige huden og give en masse fugt. Den er hverken fed eller klistret og er også uden duft.

Af: Camilla Kron Jensen 12-05-2020

Fantastisk creme der hjælper med at fikse din hud barriere og beskytte den, tilfører samtidigt en masse fugt til huden.

Har personligt fedtet/acne hud så bruger den kun om aftenen da den kan være lidt for tung til mig om dagen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - Soon Jung pH 6.5 Whip Cleanser

En renseskum specielt formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parabener. Renseskummen har en lav pH-værdi på 6,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

159,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 5.5 Relief Toner

En fugtgivende toner (skintonic) formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer. Toneren har en lav pH-værdi på 5,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

179,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

Eine leichte und feuchtigkeitsspendende Creme, die die Haut mit Nährstoffen und Glanz versorgt. Mit ihrem Gehalt an Kakaoextrakt und Hyaluronsäure ist sie reich an Antioxidantien und hat eine gute Fähigkeit, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen.

149,00 kr.