Frudia

Frudia - Avocado Relief Essence Toner


En blanding mellem en essens og toner, der er baseret på 76% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En blanding mellem en essens og toner, der er baseret på 76% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du se at din hud får en fornyet glød. Avocado Relief Essence Toner indeholder nemlig en høj mængde af fugt samtidig med at den er baseret på milde og naturlige ingredienser.

På ingredienslisten finder man også forskellige slags Centella Asiatica, hvilket er en asiatisk urt med anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover er Centella Asiatica også kendt for sine beroligende og plejende egenskaber samt har en fugtgivende effekt.

Yderligere indeholder produktet Panthenol, som er en fugtgivende ingrediens der styrker din fugtbarriere. Panthenol er også anti-inflammatorisk og har helende effekt på irriteret og blussende hud.

Grundet dens lette tekstur gør den perfekt til tør/normal/kombineret hud som leder efter en let toner som tilfører meget fugt uden at fedte.

Avocado Relief Essence Toner er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk.

 

195 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cassandra 24-04-2022

Jeg brugte den i flere måneder med gode resultater. Det er en super god toner, med en konsistens der trænger ind i huden og giver massere af fugt. Min hud sensitiv, og da jeg begyndte på min anden flaske af toneren fik jeg udslæt. Jeg tror, at det var på grund af citrusolierne i produktet. Jeg ville ikke anbefale den til folk med meget sensitiv hud og tendens til allergiske reaktioner, men for alle andre er det et super godt produkt.

Af: Lea Bæk Andersen 18-04-2022

Jeg har prøvet denne gennem en uge. Jeg synes den føles skøn og cremet på huden, men den er lang tid om at trænge ind. Så der skal ventes lidt inden næste trin i hudplejerutinen kan fortsætte. Jeg har brugt den til natten, da jeg har mere tid der til at vente.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Avocado Relief Cream

En nærende creme baseret på 75% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du mærke, hvordan din hud bliver beroliget, men samtidig får en fornyet glød.

229,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Mask

En fugtgivende sheet-mask fra Frudia, der effektivt beroliger og reparerer tør og irriteret hud. Samtidig har den en fugtgivende virkning på huden.

19,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Mask

En fugtgivende sheet-maske fra Frudia med 46% mandarin ekstrakt der tilfører huden fugt og giver en ungdommelig glød.

19,00 kr.