Frudia

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist


En nærende og fugtgivende mist, der med sit indhold af 85 % granatæble tilfører din hud fugt, og fungerer som en fugtighedscreme.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr. 111,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende mist, der med sit indhold af 85 % granatæble tilfører din hud fugt. Dette produkt er en mist-udgave af Frudias Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream. Det særlige ved dette produkt er, at denne mist er en erstatning til en hudcreme og i stedet sprøjter du “cremen” på ansigtet. Yderligere kan den anvendes som et hurtigt fugtboost, når du føler at din hud trænger til en opfriskning i løbet af dagen.

Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist indeholder 85 % granatæble, som er rig på polyphenol og indeholder fibre samt Vitamin C og Vitamin K.

Derudover indeholder denne mist også Glycerin, som hjælper huden med at holde et stabilt fugtniveau. Glycerin blødgør huden og forebygger tør hud og fugtmangel.

Efter kontinuerligt brug af Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist vil du opleve at din hud bliver mere fugtmættet, glødende og mere ensartet. 

Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist er fri for parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

110 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - My Orchard Passion Fruit Hand Cream 20% rabat

Frudia - My Orchard Passion Fruit Hand Cream

Denne håndcreme indeholder passionsfrugt, som tilfører fugt til dine hænder og har et glossy-finish. Samtidig er den forebyggende mod sprukne og tørre hænder.

49,00 kr.
39,20 kr.
Frudia - My Orchard Shea Butter Hand Cream er en håndcreme der indeholder shea smør og er forebyggende mod sprukne og tørre hænder. 20% rabat

Frudia - My Orchard Shea Butter Hand Cream

Denne håndcreme indeholder shea smør som tilfører fugt til dine hænder og har et glossy-finish. Med dens indhold af shea smør er den forebyggende mod sprukne og tørre hænder.

49,00 kr.
39,20 kr.
Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum 20% rabat

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum

En nærende og fugtgivende serum, der med sit indhold af 64 % granatæble tilfører din hud fugt og antioxidanter.

229,00 kr.
183,20 kr.