Goodal

Goodal - Greentea Infused Water Mild Sheet Mask


En nærende og fugtgivende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør hud. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

Lager status

Produktet er på lager

16,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør hud. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

Denne sheet-maske fra Goodals mild sheet mask-linje, fokuserer på fugt. Greentea infused water mild sheet-maske har grøn te som hovedingrediens. Grøn te er kendt for at dulme hudirritation samtidig er forebyggende mod fine linjer.

Efter kontinuerligt brug af greentea infused water mild sheet mask vil du opleve at din hud bliver fugtmættet og får en sund glød.

Greentea infused water mild sheet mask er fri for æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Goodal - Houttuynia Cordata Calming Mask

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører huden fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af kamæleonblad, grøn te og lakrids ekstrakt berolige din hud samt tilføre fugt og antioxidanter, der vil beskytte din hud mod for tidlig aldring.

39,00 kr.

Goodal - Houttuynia Cordata Calming Moisture Cream

En let og fugtgivende creme, der formindsker irritation og rødme. Denne creme fra Goodal vil med dens indhold af kamæleonblad og panthenol berolige din hud og samtidig tilføre huden fugt.

249,00 kr.

Goodal - Lotus Infused Water Mild Sheet Mask

En opstrammende og plejende sheet-maske fra Goodal, der behandler store porer og overproduktion af sebum.

16,00 kr.