Huxley

Huxley - Secret of Sahara Sleep Mask: Good Night


En plejende og beroligende sovemaske fra Huxley, der fornyer din hud samt efterlader huden med en ungdommelig glød dagen efter.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En plejende og beroligende sovemaske fra Huxley, der tilfører ny energi til din hud samt efterlader huden med en ungdommelig glød dagen efter.

Secret of Sahara Sleep Mask: Good Night er baseret på Saharas prickly pear kaktus, som er pakket med antioxidanter, Vitamin E og "linoleic acid". Denne sovemaske giver en dyb fugt, beroliger hudirritation og dulmer rødme mens du sover. Dagen efter vågner du op med en fornyet, glødende og frisk hud. 

På ingredienslisten finder du også hyaluronsyre samt Centella Asiatica ekstrakt, der yderligere tilfører din hud beroligende og plejende effekt. Hyaluronsyre er et molekyle der kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, og tiltrækker en høj mængde fugt til huden ved påføring. Centella Asiatica har anti-inflammatoriske egenskaber, der ofte bruges til behandling af irriteret, svækket, uren, sensitiv eller blussende hud. 

Sovemasken er især kompatibel med tør og dehydreret hud grundet de fugtmættende ingredienser.  

Efter kontinuerligt brug af Secret of Sahara Sleep Mask: Good Night vil du opleve at din hud bliver udglattet, fugtmættet samt dulmet.

Sleep Mask: Good Night er fri for parabener og sulfater.

 

120 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cleansing Water; Be Clean, Be Moist

En fugtgivende og allergivenlig rensevand, der er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Den er fuld af plejende antioxidanter og vitaminer og er formuleret med 74 % kaktus ekstrakt. God til de fleste hudtyper.

199,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luksuriøs anti-age creme som er rig på antioxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.