Isntree

Isntree - Green Tea Fresh Serum


En fugtgivende og nærende serum, der hjælper med at dulme rødme, forebygge aldringstegn og behandler dehydreret hud.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende serum, der hjælper med at dulme rødme, forebygge aldringstegn og behandler dehydreret hud.

Green Tea Fresh Serum fra Isntree indeholder 77 % grøn te ekstrakt fra Jeju øen, der hjælper med at behandle ujævn hudtone og udglatte fine linjer. Grøn te er god til at behandle huden både inde- og udefra. Grøn te indeholder store mængde af antioxidanter, der vil beskytte din hud mod irritation. Yderligere har grøn te en naturlig anti-inflammatorisk effekt, der formindsker rødme, irritation og urenheder. Samt indeholder grøn te naturligt Vitamin E, som har en nærende effekt på huden og tilfører den en ungdommelig glød.

Desuren har denne serum en sebum(olie)-regulerende effekt med dens indhold af den patenterede Anti Sebum P, der forebygger overskydende sebumproduktion og hjælper med at rense porerne. 

Green Tea Fresh Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Aloe Soothing Toner

En reparerende og dulmende toner der behandler irritation, rødme og svækket hud. Samtidig tilfører Aloe Soothing Toner også fugt og glød til huden samtidig med at aloe vera også har en dulmende effekt på urenheder.

149,00 kr.

Isntree - Aloe Soothing Gel Moisture

En fugtgivende og beroligende aloe vera gel, baseret på 80% aloe vera saft. Gel’en formindsker rødme, irritation, solskader og tør hud med dens nærende formular.

119,00 kr.

Isntree - C-Niacin Toning Ampoule

En multifunktionel serum med overlegne egenskaber til at formindske pigmentpletter, akne-ar og ujævn hudtekstur, samtidig med at den tilfører fugt og anti-age egenskaber til huden. Denne serum er baseret på 70% havtorn ekstrakt, hvilket er et overflødighedshorn af hud-elskende vitaminer og næringsstoffer.

189,00 kr.