Bestseller

Mizon

Mizon - Black Snail All In One Cream


En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

 

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

Udover at cremen er en smule tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster, den populære All In One Snail Repair Cream, har den også en mere effektiv anti-age formular. Denne creme indeholder nemlig også 20 forskellige planteekstrakter, adenosin, niacinamid, EGF og forskellige peptider. Disse er alle en effektiv cocktail af anti-age ingredienser som bidrager til en ungdommelig og opstrammet hud.

Udover det har snegleslim både fugtgivende, udglattende og irritationsformindskende egenskaber, som samtidig formindsker store porer, pigmentpletter, akne-ar og urenheder.

Efter brug af cremen vil huden føles blød, opstrammet og næret.

Hvis du har tør hud og vil have en endnu tykkere og mere fugtgivende creme, kan Mizon - Snail Repair Perfect Cream anbefales.

Black Snail All In One Cream er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, farvestoffer, sulfater og udtørrende alkohol.

 

75 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cecilie VM 15-04-2022

Behagelig og drøj creme! Konsistensen er lækker - på ingen måde fedtet - og den trænger super hurtigt ind.
Jeg har ikke prøvet de andre All In One sneglecremer fra Mizon, men denne er i hvert fald et rigtig fint sted at starte.

Af: Betina 15-04-2022

VIRKELIG en lækker creme til kombineret/sensitiv hud! Den fugter og afkøler ens hud og så holder den i lang tid fordi man ikke behøver bruge særlig meget produkt af gangen, netop fordi den er så fugtgivende.

Af: Ida Jensen 11-04-2021

Elsker den! Har en afkølende følelse, og huden føles så blød og hydreret morgenen efter. Får lyst til at prøve alle de andre produkter i serien.

Af: Rikke Aagren Poulsen 11-04-2021

Denne Mizon creme er en, som jeg benytter hver dag, og min hud er blevet langt mere smidig og blød end den var før jeg begyndte. Jeg elsker især om aftenen, når jeg har renset min hud og bare lige skal ordne det sidste, at smøre mit ansigt og hals ind i denne creme. Der er kun ét minus, og det er, at min kat elsker smagen, og forsøger at slikke det af f.eks. min pande. Der opstår af og til diskussioner. Det er dog det værd.

Af: Mie 10-04-2021

En rigtig god creme! Jeg har sensitiv hud og denne har været god mild og samtidig givet fugt i de kolde måneder
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Perfect Cream er en luksuriøs og nærende creme.

Mizon - Snail Repair Perfect Cream

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.

Mizon - Black Snail All In One Cream (tube)

En lækker og nærende creme, som er tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster fra Mizon - All In One Snail Repair Cream.

119,00 kr.