Neogen

Neogen - Vita Duo Night Cream


En dybt fugtgivende og nærende natcreme, der behandler tørhed, dehydreret hud og aldringstegn.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende og nærende natcreme, der behandler tørhed, dehydreret hud og aldringstegn. Denne creme fra Neogen er velegnet til dig, der føler at din hud er stram, træt og ønsker en ungdommelig glød. 

Vita Duo Night Cream er den samme formular som Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night, bare nu også udkommet i en separart bøtte.  

Natcremen reparerer, blødgører og forstærker hudens imens du sover. Med dens lette gel tekstur gør det, at du får en let, men dybt fugtgivende effekt. Samtidig vil indholdet af Vitamin E nære din hud. Vitamin E er en antioxidant, der beskytter huden mod aldring samt mod pigmentpletter, solskader og akne-ar. Derudover kan vitamin E hjælpe med at styrke din hudbarriere, tilfører fugt og formindske rødme.

Efter kontinuerligt brug af Vita Duo Night Cream vil du opleve at din hud bliver fugtmættet, mere ensartet og har en ungdommelig glød. 

Vita Duo Night Cream er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

 

50 g

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Neogen - Green Tea Real Fresh Foam Cleanser

En let ansigtsrens som er populær blandt alle aldre og hudtyper. Hovedingrediensen er fermenteret grøn te, som beroliger, fugter og gør hudtonen mere ensartet.

159,00 kr.

Neogen - Double Vita Drop In Serum Skin Bright Kit

Et sæt der er udviklet til at give en mere ensartet hudtone ved at formindske akne-ar, pigmentpletter og solskader. Dette sæt indeholder Dermalogy Double Vita Drop In Serum og Dermalogy Double Vita Glow Wrap Mask.

349,00 kr.

Neogen - Green Tea Moist PHA Gauze Peeling

En panteret eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, der resulteret i en udglattet og blød hud.

259,00 kr.