Purito

Purito - DermHA-3 Liquid


En fugtgivende toner, der behandler samt forebygger tør og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarriere.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende toner, der behandler samt forebygger tør og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarriere. Denne toner fra PURITO vil med dens indhold af hyaluronsyre, panthenol, allantoin og madecassoside tilføre din hud en stor mængde fugt, virke beroligende på sensitiv, tør og uren hud og formindske pigmentpletter. 

DermHA-3 Liquid booster fugten i din hud gennem dens evne til at holde på fugten. Toneren er baseret på 3 slags hyaluronsyre, der hjælper med at genoprette fugten i huden, hvilket fornyer din hud. Hyaluronsyre er et molekyle, som kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, så ved påføring tiltrækkes og bindes en høj mængde fugt til huden, hvilket formindsker tør og dehydreret hud samt fine linjer. Derudover giver hyaluronsyre en ungdommelig glød. 

Panthenol er en fugtgivende ingrediens, der har beskyttende og anti-inflammatoriske egenskaber. Panthenol tiltrækker fugt til huden og samtidig forsegler fugten i din hud. Dette resulterer i, at din hud er gennemfugtet dagen lang. Derudover hjælper Allantoin og madecassoside på formindskning af uren hud og problemhud. 

Toneren kan anvendes af alle hudtyper, som ønsker at behandle tør og dehydreret hud samt formindskning af pigmentpletter og uren hud.

DermHA-3 Liquid er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. 100% PCR (genbrugt) flaske.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Green Level Recovery Cream

En fugtgivende og reparerende creme der beroliger udsat, rødmosset og problemhud. Centella Green Level Recovery Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser med dens indhold af 50% ren Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

229,00 kr.

PRAMY - Long Wear Meteorite Eyeliner Pencil

En intenst pigmenteret sort eyeliner, der holder hele dagen. Eyelineren har en tynd og fleksibel spids, der gør det let at tegne helt tynde og præcise linjer.

99,00 kr.

Some By Mi - AHA-BHA-PHA Calming Truecica Micellar Cleansing Water

En micellar rensevand, der fjerner skidt, olie og make-up. Rensevanden behandler også uren hud samt dulmer rødme og irriteret hud.

139,00 kr.