Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Moisture Ampoule


En koncentreret fugtbooster, der udglatter og beroliger huden. Skal bruges efter fugtighedscreme, for at give huden et ekstra boost af næring og glød. Den er især velegnet til dem, som gerne vil give sin hud ekstra næring og fugt.

Lager status

Produktet er på lager

214,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En koncentreret fugtbooster, der udglatter og beroliger huden. Med dens fugtgivende egenskaber giver den dig en glødende, glat og blød hud.

Skal bruges efter fugtighedscreme, for at give huden et ekstra boost af næring.

Den balancerer hudens egen olieproduktion, så derfor er den både god til tør hud, men også meget velegnet til dig med fedtet hud, og bumser der kommer heraf.

Moisture Ampoule er fri for parfume, parabener, farvestoffer, alkohol, sulfater, silikone og æteriske olier. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Helt klart en favorit, jag använder denna som sista steget i min hudvård på kvällen. Konsistensen är tjock, den måste baddas in. Den är lugnande mot min rosacea och jag vaknar upp med en mjuk och len hud, magisk!

Af: Naja K. 10-04-2021

Så lækkert et produkt. Den giver lige det ekstra fugt som min hud har brug for . Bruger det hver dag????

Af: Jane Kirk 10-04-2021

Et produkt meget unik produkt som er virkelig lækker. Bruger den som det sidste trin og den gør at jeg vågner med dejlig blød og hydreret hud

Af: Lotte Rosenlund 11-03-2021

Lidt klistret konsistens at påføre, men hold nu op en glød den giver og som holder hele dagen!

Af: Maria 16-12-2020

Jeg fik et par prøver af dette produkt og kom fejlagtigt serum på inden min creme, men det gjorde heldigvis ikke den store forskel.

Produktet har en sjov tyk og klistret konsistens, og lige når det kommer på kan det føltes noget så klistret. Men lad det lige få 2 sekunder og så begynder det at blive absorberet.

Det virker som et fint produkt, og et jeg godt kunne se mig selv bruge hvis jeg havde brug for en frugt booster.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Serum

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

199,00 kr.

Pyunkang Yul - Oil

En lækker olie der reducere rødme og irritation, og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres før fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

164,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.