Pyunkang Yul - Moisture Ampoule


En koncentreret fugtbooster, der udglatter og beroliger huden. Skal bruges efter fugtighedscreme, for at give huden et ekstra boost af næring og glød. Den er især velegnet til dem, som gerne vil give sin hud ekstra næring og fugt.

Lager status

Produktet er på lager

214,00 kr. 171,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En koncentreret fugtbooster, der udglatter og beroliger huden. Med dens fugtgivende egenskaber giver den dig en glødende, glat og blød hud.

Skal bruges efter fugtighedscreme, for at give huden et ekstra boost af næring.

Den balancerer hudens egen olieproduktion, så derfor er den både god til tør hud, men også meget velegnet til dig med fedtet hud, og bumser der kommer heraf.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette B 18-11-2020

Fantastisk honning-agtig sag til ansigtet, der bliver puttet ovenpå dagcremen. Den heler min hud i dybden og trænger godt ind, så jeg er beskyttet godt imod vind og vejr og kulde. Bruger den over ISNTREE fresh emulsion cremen med grøn te, og de to går virkelig godt i spænd sammen. Husk at fjerne håret fra huden før du putter den på - ellers klistrer det til huden ;-)

Det her produkt er mit nye must-have. Så mega vild med den er jeg faktisk...

Af: Larysa 16-10-2020

Mærkelig konsistens, men virker godt

Af: Marie Højrup 02-09-2020

Fantastisk serum! Den er lidt tykkere i konsistensen end andre serums jeg tidligere har brugt, men fugter virkelig godt. Den føles let på huden og køler en smule.

Af: Isabella M 31-07-2020

Den her er jeg utrolig glad for! Jeg kommer den på efter min dagcreme, og så sørger den for at holde på fugten. Den har en honningagtig konsistens, og man kan godt føle den ikke bliver fordelt ordentlig rundt, men hvis man klapper den på, er det ikke et problem.

Af: Ditte H 18-07-2020

Denne er ikke til min hud. Prøvede den i vinters. For fed og for klistrede. Der er olien fra samme mærke bedre til mig. Er ellers helt vild begejstrede for mange af Pyunkang Yuls produkter!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Serum Tilbud

Pyunkang Yul - Moisture Serum

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

199,00 kr.
159,20 kr.
 Pyunkang Yul - Oil Tilbud

Pyunkang Yul - Oil

En lækker olie der reducere rødme og irritation, og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres før fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

164,00 kr.
131,20 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml. Tilbud

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.
119,20 kr.