Some By Mi

Some By Mi - Real Glutathione Brightening Care Mask


En reparerende sheetmaske der hjælper med at mindske pigmentpletter og akne ar samt tilføre glød og vitalitet til træt hud.

Lager status

Produktet er på lager

15,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En reparerende sheetmaske der hjælper med at mindske pigmentpletter og akne ar samt tilføre glød og vitalitet til træt hud.

Denne sheetmaske er baseret på ingrediensen glutathione. Glutathione er en antioxidant der allerede findes i huden, her hjælper den med at mindske tegn på miljøskader i huden, herunder skader fra sol og forurening. Hudens egen produktion af glutathione aftager dog i kraft af at vi bliver ældre, hvorved et tilskud eksempelvis i form af denne sheetmaske, er fordelagtigt hvis du ønsker en mere ensartet hud med vitalitet og glød.

Real Glutathione Brightening Care Mask er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

  

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - Bye Bye Blemish Vita Tox Brightening Bubble Cleanser

En 5-minutters alt-i-en detox for din hud som vil formindske urenheder, store porer og pigmentpletter. Denne bubble-rens vil både dybderense og eksfoliere din hud, samtidig med at den genoplader din hud med 18 slags vitaminer.

179,00 kr.

Some By Mi - Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo

En shampoo som kan forebygge og behandle hårtab, som kommer som følge af en svækket hovedbund. Hårtab kan starte som et symptom på et dårligt hovedbundsmiljø, fx. opbyggede, døde hudceller og olie.

149,00 kr.

Some By Mi - Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Tonic

En opfriskende og reparerende hår-tonic, som vil forebygge hårtab, irriteret hovedbund og svækket hår. Denne tonic sprøjtes i hovedbunden, hvor den vil forebygge fedtet/tilstoppet hovedbund, samtidig med at tilføre proteiner til svækket/tyndt hår.

129,00 kr.