Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit


Et startsæt som indeholder en komplet hudplejerutine til dig med uren og/eller fedtet hud. Denne populære serie fra mærket Some By Mi er kendt for at formindske urenheder, akne og uens hudtone på bare 30 dage.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et startsæt som indeholder en komplet hudplejrutine til dig med uren og/eller fedtet hud. Denne populære serie fra mærket Some By Mi er kendt for at formindske urenheder, akne og uens hudtone på bare 30 dage.

Med seriens indhold af bla. 20 forskellige planteekstrakter, tea tree og salicylsyre fjerner den døde hudceller, dybderenser porerne og forebygger urenheder og hudorme. Samtidig efterlades huden ikke udtørret, da hele serien er mild og fugtgivende. Du vil samtidig kunne se en formindskelse af hudirritation og rødme.

Sættet er nemt at bruge og indeholder en rensebar, en skintonic/toner, en serum og en creme i store prøvestørrelser, så man kan teste produkterne af, inden de bliver købt i fuld størrelse.

Produkterne kan både bruges morgen og aften.

Sættet indeholder:

AHA BHA PHA 30 Days Cleansing Bar 30 g.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner 30 ml.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum 10 ml.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream 20 g.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cecilie 18-07-2021

Jeg havde høje forventninger grundet de andre anmeldelser. Jeg blev nødt til at stoppe inden de 30 dage, for min hud blev så slem som aldrig før! Fik en masse urenheder steder jeg ikke har haft problemer med før. Blev fyldt på kinder, kæbe og i panden. Har aldrig haft så dårlig hud og min hud blev tilmed også tør i det.
Det fungerede slet ikke for min hud ????

Af: Zoya 10-04-2021

Jeg var skeptisk over om kittet virkelig ville hjælpe på min acne og urenheder efter bare 30 dage. Men det har det gjort! Kunne tydeligt se en forbedring efter bare få dage. Jeg har brugt utrolig mange produkter til min acne og urenheder, men intet har hjulpet. Så hvis du også døjer med acne og urenheder, vil jeg anbefale dig dette kit. Så spare du for at bruge penge på produkter som lover en masse men ikke holder noget. Selve kittet er meget praktisk, og rigtig godt hvis man først lige vil prøve produkterne i små mængder før man køber dem i fuld størrelse. Varm anbefaling!

Af: Anette 29-12-2020

Har i perioder større akne-udbrud og kan derfor ikke altid bruge mit sædvanlige hudplejeprogram. Så når det sker, tyr jeg til dette sæt fra SoMe, der perfekt dækker behovet for meget lokal behandling på de udsatte områder. Der fungerer det simpelthen perfekt.
Jeg starter med at rense ansigtet med min normale rens (bruger ikke den grønne bar så tit) og sætter mig derefter med ansigtet ind over en skål med kogende vand tilsat et par dråber lavendel-olie. Håndklæde over så det er lidt som en sauna, og sidder så i 10 minutter med romersk dampbad i ansigtet. Bagefter bruger jeg en sheetmaske med ultra meget fugt eller fx vitamin C - og derefter bruger jeg toner fra SoMe by Mi samt den lette creme på de udsatte områder.

Første gang jeg prøvede det, vågnede jeg op med en hud, hvor de små kugler under huden var fuldstændig væk og mine hudorme på næsen var klart mindre. Jeg ved ikke præcist, hvad dampbadene gør, men de gør helt sikkert et eller andet godt for problemhud! Kan virkelig anbefale det her sæt til lokal akne-behandling eller opblussen mv.

Af: Isabella 21-09-2020

Nice

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

139,00 kr.