Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream


Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

Ingrediensen AHA fjerner døde hudceller og giver en flot og ensartet overflade. BHA afhjælper at huden kommer til at skinne i løbet af dagen og udrenser gammelt skidt og olie der sidder dybt i porerne, der kan bidrage til urenheder. PHA sørger for at holde huden fugtet og balanceret.

Udover dette indeholder cremen også tea-tree, som er en ingrediens der mindsker inflammation i urenheder og akne. 

Selvom at cremen formindsker urenheder på bare 30 dage, er der til langt længere tids brug i bøtten, og cremen kan fortsættes med at bruges, selvom at urenhederne er forsvundet, for at holde huden sund og balanceret. 

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sally 10-04-2021

Rigtig godt produkt med en super skøn tekstur! Føles godt på huden og føles ikke hvor tyk og fedtet. Man får meget for pengene, og behøver ikke at proppe meget på ansigtet af gangen. Føles dejligt forfriskende!

Af: Zoya 10-04-2021

Vidunderlig creme . Virker god efter man har renset med rens og toner. Har en meget let konsistens som gør at den ikke fedter, men hurtigt absorberes i huden. Derudover ser man hurtigt en forskel ved brug af cremen.

Af: Maria 13-01-2021

Nu har jeg brugt denne creme i ca 5 uger. Jeg kan godt se en forskel på når jeg bruger den og når jeg ikke bruger den. Jeg havde lige 3 dage hvor jeg var utrolig doven, og intet gjorde ved mit ansigt, og derefter begyndte jeg at slå ud lige som min hud var ved at være rigtig fin. Det var lidt øv, men allerede inden for få dages genoptaget brug kunne jeg igen se en bedring.

Den er bestemt drøj I brug, og den kan godt fedte for mig hvis min hud allerede er meget mættet af diverse produkter eller en meget fugtgivende maske.

Der er en duft til den, men den forsvinder ret hurtigt efter påføring, og har slet ikke generet min sarte næse.

Jeg har masser af creme tilbage så der er bestemt til 5 uger mere for mig i denne bøtte, hvis jeg ville fortsætte med den. Nu vil jeg dog holde en pause med den, og så evt gå tilbage til den hvis min hud igen slår ud eller bliver problematisk.

Af: Katinka 25-08-2020

Rigtig god creme til uren hud. Den er lidt fedtet i det, så jeg bruger den som nat-créme.

Af: Camilla Kron Jensen 06-05-2020

Hands down det bedste produkt fra Some by mi's linje "30 day miracle". Det er den perfekte creme til dem der døjer med akne, pigmentpletter, og store porer (forvent dog ikke den fjerner det hele efter første brug :D) . Den har en lille duft af mint, hvis man ikke kan lide det i sine produkter.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

139,00 kr.