Centella Asiatica

(96 produkter)

Centella Asiatica er en urt som er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Derfor bruges Centella Asiatica ofte til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Samtidig har Centella Asiatica også en fugtgivende effekt og tilfører både antioxidanter og aminosyrere.

Forskning af vist, at Centella Asiatica kan styrke hudbarrieren og nedtone synligheden af solskader på huden. 

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Muldream - Vegan Green Mild Fresh Facial Cream

Denne creme fra Muldream vil med dens indhold af centella asiatica, hyaluronsyre, allantoin og tea tree olie formindske irritation, rødme og urenheder og samtidig tilføre din hud fugt.

159,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Cica Ampoule

En beroligende serum der formindsker irritation, rødme og urenheder og tilfører huden fugt. Samtidig vil denne serum reducere overproduktion af sebum (olie).

149,00 kr.

Some By Mi - Real Cica Calming Care Mask

En beroligende sheetmaske, der med dens indhold af centella ekstra, går ind og mindsker hudirritation samt overskydende sebum (olie) i huden.

15,00 kr.

Nacific - Cica Tea Tree Relaxing Mask Pack

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation, rødme og urenheder. Denne sheet-maske fra Nacific vil berolige din hud og samtidig tilføre fugt.

24,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Cream Aqua Barrier Gel

En fugtgivende gel-creme der beskytter og styrker hudbarrieren. Denne gel-creme fra SKINRx LAB vil med sit indhold af niacinamid, fermenteret ceramidkompleks og madecassoside tilføre din hud fugt og næring og samtidig formindske fugttab og styrke hudens fugtbarriere

279,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Cream

En fugtgivende creme der styrker hudbarrieren og udjævner hudtonen. Samtidig vil denne creme berolige din hud og formindske aldringstegn.

299,00 kr.

TIA'M - Centella Blending Powder

Et reparerende pulver der kan blandes i alle hudplejeprodukter for at tilføre de gode fordele fra Centella Asiatica.

99,00 kr.

TIA’M - Centella Face Calming Toner

Denne toner fra TIA’M vil med dens indhold af centella asiatica og allantoin formindske irritation, rødme og urenheder.

139,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Real Red Mask

En beroligende og hydrerende sheet-maske der effektivt reparerer irriteret hud og genopretter hudbarrieren.

19,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Real Green Mask

En sheetmaske der regulerer hudens produktion af sebum (olie) for at skabe en sund fugtbalance, så huden fremstår mindre fedtet.

19,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Cream Fresh Clearing Ampoule

En eksfolierende serum der hjælper med at formindske sebum (olie) og urenheder. Denne serum fra SKINRx LAB vil med dens indhold af forskellige botaniske ekstrakter hjælpe med at kontrollere produktionen af sebum, berolige huden og formindske rødme, urenheder og irritation.

169,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Cream Double Essence Toner

En prisvindende og beroligende toner der tilfører huden fugt og styrker hudbarrieren og samtidig formindsker irritation og rødme.

249,00 kr.

SKINRx LAB - MadeCera Cream Mild Whipped Cleanser

En mild skumrens der effektivt fjerner makeup, solcreme og snavs uden at udtørre. Denne skumrens fra SKINRx LAB vil med dens indhold af shea smør, ceramider og forskellige botaniske ekstrakter tilføre din hud fugt og næring.

139,00 kr.

VT Cosmetics - VT Cica Daily Soothing Mask

En boks med 30 sheet-masker, der med deres tynde materiale har en god pasform og hjælper huden med at absorbere den fugtgivende og beroligende essens.

199,00 kr.

Klavuu - Green Pearlsation PHA Calming Serum

En let serum der eksfolierer din hud og tilfører fugt. Denne serum fra Klavuu vil med dens indhold af PHA og forskellige naturlige ekstrakter eksfoliere din hud og samtidig berolige og tilføre fugt.

199,00 kr.

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Nonnano Sunblock SPF50+ PA+++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt vil give en langvarende beskyttelse. Denne solcreme indeholder centella asiatica, grøn te og fem slags hyaluronsyre. Disse naturlige ingredienser vil berolige din hud, tilføre fugt, formindske aldringstegn og give en ungdommelig glød.

Ikke på lager
139,00 kr.

Etude House - Soon Jung 5-Panthensoside Cica Balm

En fugtgivende og reparerende creme, der styrker hudens barriere. Denne balm fra Etude House vil med dens indhold af panthenol, squalene og madecassoside styrke hudens barriere, tilføre fugt og næring samt formindske irritation.

229,00 kr.

Cosrx - Pure Fit Cica Cream Intense

En fugtgivende og reparerende creme, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører huden fugt.

289,00 kr.

Dr. Jart - Cicapair Enzyme Cleansing Foam

En mild renseskum der med 97% naturlige ingredienser skånsomt afrenser og beroliger huden. Denne rens fra Dr. Jart hjælper med at styrke huden beskytte og styrke huden. Samtidig afrenser den huden uden at udtørre.

239,00 kr.

Celimax - Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing

En beroligende rens der afrenser huden uden at irritere eller udtørre. Denne rens vil med dens lave pH værdi hjælpe med at vedligeholde hudens optimale pH og beskytte huden mod ydre irritation.

99,00 kr.

Sioris - A Calming Day Ampoule

En let serum, der reparerer og formindsker irritation. Med dens indhold af botaniske ekstrakter, blandt andet centella asiatica, vil denne serum tilføre din en stor mængde antioxidanter, der vil beskytte huden mod irritation og forebygge fine linjer

279,00 kr.

Scinic - Cicanoid Cream

En beroligende creme, der mindsker aldringstegn. Denne creme vil med dens indhold af botaniske ekstrakter tilføre din hud antioxidanter og fugt samt mindske irritation.

199,00 kr.

Scinic - Cicanoid Toner

En beroligende toner, der formindsker aldringstegn. Denne toner vil med dens indhold af botaniske ekstrakter tilføre din hud antioxidanter, fugt og mindske irritation.

169,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Deep Moisture Toner

En beroligende toner, der mindsker overproduktion af sebum (olie) og mindsker irriteret hud. Vil samtidig dulme rødme og urenheder.

139,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Moisture Barrier Cream

En mild fugtighedscreme som formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Cremen er baseret på hud-beroligende ingredienser, blandt andet ekstrakter fra urten Centella Asiatica og tea tree.

149,00 kr.

Dr. Jart - Cicapair Calming Gel Cream

En let og reparerende creme der formindsker urenheder, rødme og fedtet hud. Cicapair Calming Gel Cream tilfører din hud en stor mængde af naturlige urter og ekstrakter som vil afstresse og berolige din hud.

329,00 kr.

Dr. Jart - Cicapair Toner

En beroligende og inflammations-lindrende toner som dulmer rødme og urenheder med dens indhold af Centella Asiatica, en asiatisk urt med anti-inflammatoriske egenskaber.

279,00 kr.

Benton - Mineral Sun Stick SPF50+/PA++++

En mild, vandfast solcreme på stift form, som nemt og hurtigt påføres på huden, uden at efterlade en fedtet overflade. Mineral Sun Stick er en 100% mineralbaseret solcreme, hvilket gør den velegnet til selv sensitiv hud og hele familien - store som små.

209,00 kr.

Cosrx - Pure Fit Cica Pad

En toner med 7 forskellige slags Centella Asiatica, som effektivt vil dulme rødme, irritation, inflammation og urenheder. Dette multifunktionelle produkt kan både bruges som en toner, men også som en sheet-maske, ved at ligge et par af vatrondellerne fra bøtten henover huden.

269,00 kr.