Cosrx - Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA+++


En let, mild og beroligende solcreme med et mildt filter, formuleret specielt til reaktiv hud.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr. 119,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let solcreme med et mineralbaseret filter samt forskellige naturlige ekstrakter.

Shield Fit All Green Comfort Sun indeholder forskellige plante-baserede ingredienser som fx Centella Asiatica og Lotus som beroliger irriteret hud uden at efterlade en hvid og fedtet overflade efter brug.

Solcremen absorberes hurtigt i huden og føles som en let dagcreme.

 

35 g.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme. 

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16. 

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler. 

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rosa 04-05-2020

Den gør hvad den skal! Irriterer ikke huden og lægger fint under makeup. Det eneste minus er, at den godt kan "dræbe" gløden af ens serum+creme osv., men den er så ogs lavet til at være en smule matterende.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++) Tilbud

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende. Solcremen er især velegnet til normal, tør, moden og kombineret hud.

184,00 kr.
147,20 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ Tilbud

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

129,00 kr.
103,20 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule Tilbud

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
135,20 kr.