Neogen

Neogen - Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam


En mild rens som er perfekt tilpasset til reaktiv og tør hud, som kan have tendens til rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild rens som er perfekt tilpasset til tør hud, som kan have tendens til rødme.

Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam fjerner effektivt overskydende skidt, snavs og olie fra huden så du opnår en mere ensartet og renere hud uden at føle, at din hud bliver udtørret.

Med dens indhold af Centella Asiatica, også kendt som tigergræs, beroliger den huden, formindsker rødme og bidrager til en sundere hud. Samtidig har den en mild eksfolierende effekt som sørger for at fjerne de døde hudceller, uden at irritere huden.

Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Nanna Hasfeldt 28-04-2020

Super lækker rens der skummer godt op og renser huden mildt. Den dufter mildt af sommerblomster! Den efterlader huden opfrisket, dejlig ren og blød!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

229,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Pad

En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af Centella Asiatica hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.

199,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.