Some By Mi - TRUECICA Mineral 100 Calming Sun cream SPF50 PA++++


En let solcreme som er lavet specielt til sensitiv, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica bekæmper den urenheder imens at den yder en komplet beskyttelse imod solen.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let solcreme som er lavet specielt til irriteret, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica, også kendt som tigergræs, har den anti-bakterielle egenskaber der effektiv bekæmper urenheder imens at den har en høj solfaktor og yder en komplet beskyttelse imod solen.

Den lette konsistens gør, at den hurtigt absorberes af huden og ikke efterlader en hvid overflade på huden.

TRUECICA Mineral 100 Calming Sun cream er perfekt til dig som døjer med uren hud og vil have en solcreme med god beskyttelse.

 

50 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme. 

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler. 

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg kunne rigtig godt lide den, men den duede kun til 1 lag. Hvis jeg gerne ville komme mere på i løbet af dagen, så nulrede den af huden

Af: Leonora 03-06-2020

Super lækker solcreme, der har en lækker og let konsistens. Let at påføre og trænger hurtigt ind uden at efterlade en hvid film på huden

Af: Isabella 22-05-2020

En meget god solcreme

Af: Rikke 24-07-2019

Bedste solcreme jeg endnu har prøvet til min fedtede hud. Den trænger hurtigt ind og fedter slet ikke! Lækker konsistens.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

129,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

En creme som indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil forbedre akne, urenheder, ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

179,00 kr.