Bestseller

Mizon

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule


En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age og reparerende egenskaber. Anti-age effekten udglatter rynker og fine linjer imens at den reparerende effekt hurtigt heler bumser, akne-ar og skader på huden.

Serummen indeholder også peptider og hyaluronsyre der øger kollagen produktionen, virker opstrammende samt fugter huden i mens den øger spændstigheden.

På ingredienslisten finder man også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Snail Repair Intensive Ampoule er fri for parfume, parabener, æteriske olier, farvestoffer, silikone og sulfater.

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Julie 15-04-2022

Er allerede på min 2. serum, og er så glad for den! Bruger den kun i min aftenrutine, og har normal/tør hud. Jeg kan virkelig anbefale den, især sammen med deres toner!

Af: Arthi 23-03-2022

Tynd serum, som let trænger ind i huden, men jeg fik desværre bumser af den.

Af: Anne-Kathrine 22-10-2021

Denne serum har så mange gode ting i sig, men også alkohol - øv! Min hud kan ikke lide det, så vil finde en anden serum.

Af: Anette 01-06-2021

Super lækker og tynd serum, der hurtigt trænger ind, uden at dufte af noget særligt.
Den virker rigtigt godt sammen med de øvrige snegle-produkter fra Mizon, og under dagcremen, fordi den ikke fedter overhovedet.

Min hud er dog ramt af rosacea i stadie 2 med bumser til følge, så denne serum var ikke den helt optimale løsning, selvom snegleslim reducerer rødmen. Til gengæld var min rosacea-relaterede akne ikke hjulpet så godt, men har man ikke sådan en hudlidelse er den ægte fantastisk!

Af: Mette H 22-04-2021

Jeg er meget glad for denne serum.
Jeg kan ikke bruge den hver dag, men jeg bruger den ca 4 gange om ugen.
Den får min hud til at føles godt.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Toner

Mizon - Snail Repair Intensive Toner

En multi-funktionel toner/skintonic med hele 30% snegleslim. Grundet dens høje indhold af snegleslim er den både fugtgivende, reparerende og opstrammende.

159,00 kr.