Neogen

Neogen - Green Tea Real Fresh Foam Cleanser


En let ansigtsrens som er populær blandt alle aldre og hudtyper. Hovedingrediensen er fermenteret grøn te, som beroliger, fugter og gør hudtonen mere ensartet.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let ansigtsrens som er populær blandt alle aldre og hudtyper. 

Hovedingrediensen er fermenteret grøn te, som beroliger, fugter og gør hudtonen mere ensartet. Denne renseskum fjerner effektivt skidt og snavs fra hudoverfladen uden at udtørre huden.

Green Tea Real Fresh Foam Cleanser er fri for parabener, silikone, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol.

  

165 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Olivia 10-08-2021

Very nice face wash and really helps clear my skin if I have redness or acne bumps staring to show. The only reason I give it 4 stars is because the formula was quite strong so if it touches your lips it can sting slightly - but if you make sure to use it on your face and avoid eyes/lips area it is a really great cleanser!

I would still buy it again but would also like to try the more sensitive Blueberry version if it becomes available :)

Af: Noreen 10-04-2021

Jeg er normalt ikke tilhænger af skum rense da de har en tendens til at være for skrappe og udtørrende for min hud, men er virkelig imponeret over den her. Skummet er luftigt og renser huden godt igennem uden at være for krads.

Af: Ioana Chicireanu 06-03-2021

My favorite second cleanser, I'm on my second bottle and not planning on changing soon. It's gentle but really cleans the skin, does not dry out my combo skin, doesn't have a particular smell, the foam has the slightest light green tint to it and even my boyfriend likes to use it.

Af: Malene Vestergaard 08-07-2020

Jeg startede med at bruge denne morgen og aften men måtte gå over til kun at bruge den aften da den er lige lovlig hård mod min hud. Den ph værdi er i den lave ende men ikke helt lav nok til mig. Men jeg er stadig glad for at bruge den (bare ikke lige så ofte), og man føler virkelig huden er ren og frisk bagefter brug.

Af: Rebecca Andersen 17-06-2020

Elsker dette produkt, er nemt at arbejde med og dufter skønt. Den fungere rigtigt godt til min hud, som har tildels til små hudorme. Samtidig med den renser, udtørre den ikke min hud.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fjerner døde hudceller og renser porerne.

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.

Innisfree - Green Tea Cleansing Foam

En mild og fugtgivende renseskum med et højt indhold af grøn te fra Jeju øen, som er rig på aminosyrer og mineraler.

119,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.