AXIS-Y

AXIS-Y - Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule


Et let, beroligende serum, der kontrollerer hudens olieproduktion, lindrer rødme og irritation og giver fugt selv i de nederste lag i huden.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Artichoke Intensive Skin Ampoule er et let og beroligende serum, der balancerer hudens olieproduktion, lindrer rødme, irritationer og tilfører fugt til huden.

Serummet indeholder blandt andet artiskokekstrakt, der genopliver hudens glød med sit høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Til serummet er tilført aloe vera, som beroliger, fugter og nærer huden, mens centella asiatica lindrer hudirritationer og rødme. I tæt virkning med med tea tree, boostes hudens egen heling.

Tea tree har en lang række fordelagtige egenskaber for irriteret hud, bl.a. afbalancerer den talgproduktionen og slår ned på bakterier, der er med til at forårsage akne. Dette serum er dermed både plejende og effektiv mod bumser og urenheder.

Artichoke Intensive Skin Ampoule kan ved længere tids brug udjævne hudtonen takket være lakridsekstrakt, der gør huden mere ensartet og giver en naturlig glød.

Er ikke testet på dyr og er vegansk.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

AXIS-Y - Dark Spot Correcting Glow Serum

FORUDBESTILLING leveres midt i september måned - Et serum med 5% niacinamid, hvilket minimerer store porer og reducerer olieproduktion, giver en ensartet hudtone og tilfører glød til en trist hud. Den populære ingrediens er også med til at forebygge tidlige aldringstegn og beskytte hudens naturlige barriere.

199,00 kr.

Beauty of Joseon - Ginseng Essence Water

En nærende toner, der giver huden en mere glat overflade og formindsker aldringstegn.

189,00 kr.

Cosrx - Pure Fit Cica Serum

En reparerende og fugtgivende serum der formindsker urenheder, akne-ar, irritation og rødme. Pure Fit Cica Serum tilfører din hud fugt, næring og en dulmende effekt med dens indhold af Cosrx’s specielle ”Cica-7 Solution”. Dette er en ingredienssammensætning bestående af 7 forskellige slags Centella Asiatica.

219,00 kr.