Neogen

Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night


En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt i midten. De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

319,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt i midten.

De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

Dagcremen er baseret på bla. grøn te og vitamin C. Dette er begge ingredienser som giver et boost af glød til huden så man har det perfekte udgangspunkt for at huden forbliver fugtet og strålende hele dagen. Desuden absorberes dagcremen af huden med det samme så den er ideel til at anvende make-up ovenpå.

Natcremen er formuleret til at reparere, blødgøre og forstærke huden imens du sover. Den lette gel tekstur gør at du får en let, men dyb fugtgivende effekt og samtidig ser en samlet forbedring af din hud på flere punkter, takket være indholdet af vitamin E.

Cremerne indeholder ikke parabener, kunstig parfume, mineral olie eller animalske ingredienser.

 

50 g. + 50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Virkelig lækker creme. Begge to. Fugter og dufter dejligt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En exfolierande pad som både ger en fysisk och kemisk exfoliering. Dessa pads tar bort döda hudceller och rensar porerna så att huden lämnas slät och ren.

229,00 kr.

Etude House - My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band

Ett sött hårband som du kan använda när du utför din hudvårdsrutin eller när du sminkar dig, för att håret inte ska vara i vägen eller blir blött.

49,00 kr.

Aromatica - 95% Organic Aloe Vera Gel

En lugnande gel som är gjord på 95% ekologisk aloe vera. Den här fuktgivande gelen hjälper med att minska rodnad och irritation i huden och är därför lämplig till hud som varit utsatt för solen.

99,00 kr.