Julekalenderen 2021


Julekalenderen indeholder 24 pakker med koreansk hudpleje og skønhedsprodukter - fullsize, rejsestørrelser samt sheet-masker.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

1.717,00 kr. 599,00 kr.

Hvilke hudtyper passer den til
Julekalenderen 2021

Julekalenderen i 2020 blev udsolgt på under en uge. Vi blev overvældet over den positive feedback, og vidste derfor allerede i december sidste år, at vi skulle arbejde hårdt for, at julekalenderen 2021 kunne overgå den. Det er nu lykkedes os at håndplukke produkter til julekalenderen 2021 på en måde så vi er sikre på, at den overgå sidste års kalender, men stadig kun koster 599 kr. (inkl. fragt). Værdien for julekalenderen 2021 er hele 1.717 kr.

De 24 håndplukkede produkter er valgt ud fra flere forskellige kriterier. Vi har sammensat kalenderen, så at du både får helt nye produkter, der aldrig har været solgt i Danmark før, men også populære produkter fra kendte mærker. Produkterne kan bruges af alle aldre og hudtyper.

Du kan forvente at få blandt andet serum, mist, essens, rens, læbepomade, håndcreme, hårpleje og meget andet, i full-size størrelser. 

Gaverne fordeler sig således:
11 full-size produkter
7 rejsestørrelser
6 sheet-masker

Julekalenderen findes kun i et begrænset antal, så vent ikke for længe med at bestille!

Mette og jeg (Katrine) har selv prøvet at have en julekalender, der indeholder en masse produkter, vi aldrig fik brugt. Dét bliver ikke tilfældet her! Vi har selv testet alle produkterne, og faktisk blev en del produkter fravalgt i processen. Tilbage er kun de lækreste produkter af høj værdi. Vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet.

Julekalenderen er smukt indpakket, og i hver enkel gave har vi tilføjet en guide til produktet.

Hvis du gerne vil have oplyst produkterne i kalenderen kan du sende en mail til info@dermaspace.dk

Du kan skrive dig op til at få besked, når julekalenderen bliver sat til salg. Det gør du ved at indtaste din mail adresse i feltet lige under prisen på julekalenderen.

Så får du som sagt en besked, når vi sætter julekalenderen til salg. Og så kan du forudbestille julekalenderen. Vi sender den først ud i november måned, og der bliver beløbet for julekalenderen også først trukket. Dog bliver beløbet trukket med det samme, hvis du betaler med dine bonuspoint. 

Du optjener ikke bonuspoint på julekalenderen. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

Ikke på lager
34,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Acne Pimple Master Patch - Koreanskan behandle bumser og urenheder, akne ar , ujævn hudtekstur

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.
Bestseller
koreansk hudpleje-Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner hjælper på  Bumser og urenheder  , Store porer  , Akne ar  , Overproduktion af sebum  , Ujævn hudtekstur  , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.