4 grunde til at vælge K-beauty

Brugen af koreansk hudpleje kan spores mange hundrede år tilbage, hvor sydkoreanerne brugte planter, urter og mad til at behandle og fugte huden med. Så i dag, er Sydkorea langt foran resten af verdenen i udviklingen af innovativ hudplejeprodukter.

Naturlige ingredienser
Koreansk hudpleje har gennem generationer fokuseret på naturlige og skånsomme ingredienser fra naturen. Dette i form af frugter, bær og grønsager i stedet for at bruge kemikalier. Mange af produkterne er også både organiske og veganske, derfor skal du ikke være bekymret for, når du påfører din hud K-beauty produkter.

Unikke ingredienser
Snegleslim, honning, ris og bigift.
Koreansk hudpleje skiller sig ud ved at bruge ingredienser som er meget effektive og innovative – fx snegleslim og bigift. Disse unikke ingredienser bidrager til at opnå resultater, man aldrig før har opnået i hudpleje.
Læs vores blogindlæg om snegleslim

Langvarige resultater
I Sydkorea har man en meget holistisk tilgang til hudpleje, og tror på, at man skal behandle huden indefra. Deres hudpleje produkter udretter ikke mirakler natten over. Produkterne behandler og hydrerer i stedet for huden i dybden for at opnå langvarige resultater. Og den koreansk hudpleje er rigtig god til, at forandre huden til det bedre, uanset om man døjer med akne, pigmentering, rynker eller ar.

Meget for pengene
Høj pris er ikke nødvendigvis det samme som høj kvalitet!
Konkurrencen på det koreanske marked er meget stor, og det presser priserne på koreansk hudpleje langt ned. Dette betyder, at du får hudpleje produkter af høj kvalitet til meget rimelige priser. 

Køb færdige startsæt til din hudtype her - 20% rabat

Det er dog vigtigt at huske på, at K-beauty ikke er et ’quick-fix’, der vil forvandle din hud natten over. Du skal have vedvarende rutine, der nærer huden og tager højde for din personlige hudtype (se de forskellige hudtyper længere nede i teksten) og hudtilstand.

Når du kender din hudtype, kan du sætte din hudpleje rutine sammen ud fra det.
Du kan også købe en af vores færdige bokse, som indeholder alt det, som du skal bruge, for at komme godt i gang. Og så sparer du endda også 15% på disse bokse!

Læs om de forskellige hudtilstande og hudtyper.

 Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Vi har et stort udvalg af nogle af de mere etablerede brands fra Korea - såsom Cosrx, Mizon, Benton og Pyunkang Yul. Disse brands, har været på det koreanske marked i flere år. Men vi er hele tiden på udkig efter nye brands, som ofte finder nye, innovative måder og ingredienser til deres hudpleje produkter. 


(0 Kategorier - ialt Produkter)