Bestseller

Mizon

Mizon - All In One Snail Repair Cream


Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En must-have, for alle der vil have et anmelderrost produkt, der kan det hele.

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også fordi at den hurtigt reparerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Samtidig har All In One Snail Repair Cream en rødmeformindskende effekt.

Cremen indeholder ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Udover det indeholder cremen også peptider og EGF der hhv. øger kollagen produktionen, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen.

Cremen har en let konsistens, så kan både bruges som creme alene, eller under din normale dag-eller natcreme, hvis din hud har brug for endnu mere fugt.

All In One Snail Repair Cream er kendt mange steder som den "originale" sneglecreme. 

Hvis du har brug for mere fugt end denne creme kan tilføre huden, kan du tage et kig på enten Mizon - Black Snail All In One Cream eller Mizon - Snail Repair Perfect Cream fra samme serie.

All In One Snail Repair Cream er fri for kunstig parfume, parabener, farvestoffer og sulfater.

75 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Emine Bir 10-08-2021

Rigtig god! Bruger den næsten hver dag

Af: Malene Oldenborg 01-06-2021

Min hud har tendens til at svinge mellem uren og fedtet, mod tør og skallende. Denne har hjulpet mig så meget. Let, hurtigt absorberende og fedter ikke. Kan ikke undvære den ????????????

Af: Julie 23-05-2021

Ens hud føles helt stram efter påførelse, hvis man virkelig sart hud, så brænder den når man kommer den på. Kan ikke anbefales

Af: Mette H 22-04-2021

Jeg bruger hele Mizon snail repair serien og den har virkelig en positiv påvirkning på min 46 årige hud.
Jeg har sensitiv/kombinations hud og den efterlader min hud følende glat og opstrammet.
Den kan godt være en smule udtørrende, afhængig af min huds humør.
Der skal ikke bruges meget idet den er meget flydende og den trænger ind i huden på ingen tid.
Jeg anbefaler den til alle der ønsker en god anti age creme samt evt anti acne effekt.
En pragtfuld creme.

Af: Karoline Braad 11-04-2021

Elsker toneren i samme serie, men denne gjorde det ikke helt for mig. Den er meget beroligende for huden og urenheder, men den er desværre ikke fugtgivende nok for mig, og giver en stram fornemmelse i huden efter påførelse.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream forebygger aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.

Mizon - All In One Snail Repair Cream (tube)

Indeholder hele 92% filtreret snegleslim, som er en ingrediens, der er kendt for bl.a. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl som solskader og akne-ar og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

99,00 kr.