Dr. Oracle

Dr. Oracle - Antibac Spot Corrector


En effektiv spotcreme fra Dr. Oracle, der formindsker urenheder, rødme og forebygger mod akne-ar.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv spotcreme fra Dr. Oracle, der formindsker urenheder, rødme og forebygger mod akne-ar. Denne spotcreme er en behandling mod nye bumser, og mindsker bumsen effektivt.

Antibac Spot Corrector vil med dens indhold af salicylsyre, også kendt som BHA, fjerne døde hudceller samt trænger dyb i porerne og opløser gammelt sebum. BHA er kendt for at behandle store porer, urenheder, hudtekstur og akne-ar. Samt har den sebum-regulerende effekt, som hjælper med at forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie. 

Yderligere finder du Juniper frugtekstrakt på ingredienslisten, som har en beroligende effekt på huden, som kan lindre den smerte der kan forekomme med bumsen.

Spotcremen skal smøres direkte på bumsen/bumserne, og er udviklet til at hurtigt at behandle samt formindske akne og urenheder grundet af salicylsyre. Yderligere forebygger spotcremen at flere bumser opstår, da den forhindre bakterier at sprede sig. 

Skal påføres om aftenen, direkte på de ramte områder. Dette er ikke en erstatning for en normal fugtighedscreme.

Efter kontinuerligt brug af Antibac Spot Corrector vil du opleve at din hud bliver mere ensartet og mindre uren hud. 

Dr. Oracle - Antibac Spot Corrector er fri for parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

15 ml.

 

Kan hjælpe på
 
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Dr. Oracle - Antibac Acne Cleansing Foam

Antibac Acne Cleansing Foam vil med dens indhold af salicyl syre, også kendt som BHA, fjerne døde hudceller samt rense porerne i dybden, så de fremstår mindre.

169,00 kr.

Dr. Oracle - Antibac Derma Refining Toner

En beroligende toner der hjælper til at få din hud til at fremstå mere ensartet, og hvor du vil opleve at din hud bliver mindre skinnende.

199,00 kr.

Dr. Oracle - 21;Stay A-Thera Toner

En beroligende toner der øjeblikkeligt vil lindre urenheder, akne og bumser og formindske irritation. Indeholder ekstrakter fra bambus, grøn the, salvie og vindrue kerner der er med til at rense porerne i dybden.

179,00 kr.