GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Pakkekalender

(2 produkter)
Sortér efter:

Koreansk pakkekalender m. full-size, rejsestørrelser og sheet-masker

Pakkekalenderen er fyldt med luksuriøs koreansk hudpleje og skønhedsprodukter - fullsize, rejsestørrelser samt sheet-masker. I den 24. december er der en ekstra stor overraskelse.

599,00 kr.

Pakkekalender m. sheet-masker

24 dage med lækker hud! Dette er en pakkekalender fuld af selvforkælelse som indeholder en ny sheet-maske hver dag. Du vil få mulighed for at prøve en helt masse forskellige varianter og sheet-masker fra alle de populære brands. I den 24. december er der en ekstra stor overraskelse.

349,00 kr.

Julen nærmer sig, og det er tid til at finde en god og værdifuld pakkekalender til din mor, datter, kæreste, kone, veninde eller dig selv :-) Alle gaverne pakkes selvfølgelig pænt ind.

Vi har sammensat to forskellige kalendere - en pakkekalender med sheet-masker til 349 kr. og en beauty pakkekalender med fullsize produkter, deluxe prøver samt sheet-masker til 599 kr.

Pakkekalender med sheet-masker til 349 kr. indeholder:
24 lækre sheet-masker fra forskellige brands samt en ekstra lækker overraskelse den 24. december.
Værdi 500 kr.

Pakkekalender med hudpleje- og kosmetikprodukter til 599 kr. indeholder:
Renseprodukt, toner/skintonic, serum, sheet-masker, øjencreme, fugtighedscreme, håndmaske, læbemaske, mascara, håndcreme og vippeserum.
Værdi over 1.000 kr.

At kunne glæde sig til en gave hver morgen op til jul er altså bare skønt, både for børn og voksne, uanset hvor meget gaven har kostet.

Alle kalendere bestilt senest den 12. november sender vi omkring den 15. november. Kalendere bestilt senere end den 15. november sendes i løbet af et par dage.

Tilmeld nyhedsbrev