Nyheder

(192 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

23 Years Old - Bakuchiol A Ampoule

En alsidig fugtgivende serum, der tilfører din hud en intens fugt og samtidig behandler fine linjer og pigmentpletter. Denne serum har også forebyggende effekt på aldringstegn og efterlader huden med en ungdommelig glød.

189,00 kr.

23 Years Old - Bakuchiol A Cream

En fugtgivende anti-age creme, der formindsker tør hud og samtidig behandler fine linjer og rynker. Denne creme tilfører din hud en masse fugt og har en beroligende effekt på huden.

249,00 kr.

Some By Mi - Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+ PA++++

169,00 kr.

THE LAB by Blanc doux - Oligo Hyaluronic Acid Calming+ Cream

En reparerende fugtighedscreme, der er udviklet til at genoprette en svækket hudbarriere og dermed formindske irritation og rødme. Denne creme vil tilføre en masse fugt og næring til din hud, så du opnår en blød hudoverflade med en ungdommelig glød.

189,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Green Flavonoid™ 2.5 Solution

En plejende og nærende toner, der beroliger en irriteret og sensitiv hud. Toneren efterlader huden blød og fugtmættet med en sund glød uden at gøre huden fedt.

179,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Oligo Hyaluronic Acid Foam Cleanser

En fugtgivende vandbaseret rens, der fjerner overskydende skidt og snavs uden at efterlade huden udtørret grundet dens hudvenlige pH på 5.0-6.0.

139,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Oligo Hyaluronic Acid Boosting Ampoule

En intens fugtgivende serum, der formindsker tør hud og aldringstegn. Denne serum er utrolig fugtgivende grundet dens høje koncentration af hyaluronsyre og efterlader huden blød og med en fornyet glød.

209,00 kr.

THE LAB By Blanc Doux - Oligo Hyaluronic Acid Hydro Serum

En fugtgivende serum, der behandler tør og dehydreret hud og samtidig styrker fugtbarrieren. Serummen vil øjeblikke fugtmætte din hud samt efterlade huden med en fornyet og sund glød.

229,00 kr.

Mary&May - Hyaluronic Panthenol Hydra Mask

En intens fugtgivende sheet-maske, der behandler tør og dehydreret hud, som efterlader huden blød og med en ungdommelig glød. Denne sheet-maske kommer i en boks med 30 sheet-masker, som ligger i lag, ligesom vådservietter.

Ikke på lager
169,00 kr.

Mary&May - Lemon Niacinamide Glow Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektiv behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Ved kontinuerligt brug af masken kan den udjævne hudteksturen og efterlade huden med en fornyet glød.

199,00 kr.

Mary&May - Rose Hyaluronic Hydra Wash Off Pack

En dybderensende lermaske der effektiv trækker overskydende sebum ud af porerne. Samtidig har lermasken en eksfolierende effekt på huden og fjerner døde hudceller, hvilket efterlader huden med en glat overflade.

199,00 kr.

Mary&May - Cica Tea Tree Soothing Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektivt behandler uren hud samt har en eksfolierende effekt. Lermasken trækker overskydende olie og snavs ud fra porerne, hvilket ved kontinuerligt burg kan formindske grove porer. Lermasken vil efterlade huden ren, udglattet og blød.

199,00 kr.

Rom&nd - Mood Pebble Nail

En hurtigtørrende neglelak i 11 flotte farver, der ikke misfarver neglen ved brug.

79,00 kr.

Rom&nd - Han All Eyelash Serum

En nærende vippe serum der giver sundere og stærkere øjenvipper.

139,00 kr.

THE LAB by blanc doux - Oligo Hyaluronic Acid 7 Multi-formula Pad

En prisvindende toner pad der med sin dybt fugtgivende formular behandler irriteret, tør og sensitiv hud. Disse pads fjerner døde hudceller på hudoverfladen og samtidig tilfører en masse fugt til din hud. Disse pads er intens nærende og efterlader huden med en fornyet glød.

229,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Deep Infusion Toner

En dybt fugtgivende og fugtmættende toner, der har helende og beroligende effekt på din hud. Denne toner fra Pyunkang Yul behandler ujævn hudtekstur, dehydreret hud og synligheden af fine linjer.

269,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Boosting Serum

En linjeudglattende og fugtgivende serum, der behandler fine linjer. Denne serum fra Pyunkang Yul efterlader din hud med en ungdommelig glød.

299,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Enriched Cream

En udglattende fugtighedscreme, der tilfører en stor mængde fugt til din hud. Denne fugtighedscreme af Pyunkang Yul efterlader din hud med en fornyet glød og hjælper med at udjævne hudtonen og behandle fine linjer.

399,00 kr.

AXIS-Y - Mask Now Glow Later Duo Set

Et sæt med 2 af AXIS-Y populære ansigtsmasker. Disse to masker hjælper med at behandle pigmentpletter, akne-ar/solskader, store porer og rødme.

199,00 kr.

Axis-Y - Green Vital Energy Complex Mask

En fugtgivende og plejende sheetmaske, der behandler bumser, livløs hud og pigmentpletter. Denne sheetmaske har også beroligende egenskaber, som hjælper med at dulme irritation og rødme.

39,00 kr.

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Mask

En nærende og barriere-styrkende ansigtsmaske, der tilfører din hud dyb fugt og har en beroligende effekt. Denne maske fra Some By Mi har en honing-lignende tekstur, som kan formindske uens hudtone, rødme og irritation.

289,00 kr.

Neogen - Real Vita C Powder Lemon

Et udglattende og effektiv lysnende pulver, der kan blandes op med dine toner/essens til at behandle pigmentpletter, akne-ar, solskader og har anti-age virkning.

229,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Eye Cream

En øjencreme som tilfører en masse fugt og forebygger mørke rander. Yderligere behandler og forebygger øjencremen aldringstegn og fine linjer.

149,00 kr.

Ample N - CeramideShot Barrier Sun Care

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et fedtet lag på din hud. Denne solcreme er baseret på 100% fysiske solfiltre, som beskytter din hud mod skader fra UVA og UVB-stråler.

119,00 kr.

Acwell - Licorice Trial Kit

Et sæt bestående af Acwells tre prisbelønnede produkter fra deres Licorice-linje, som anvender lakrids som deres hovedingrediens. Lakrids er kendt for sine lysnende egenskaber, der behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader samt er fugtgivende og efterlader huden med en fornyet glød.

139,00 kr.

Abib - Mild Acidic pH Sheet Mask Yuja Fit

En fugtgivende sheet-maske, der tilfører en fornyet glød til en stresset og livløs hud. Yderligere har sheet-masken lysende egenskaber, som hjælper med behandling af pigmentpletter, heraf solskader, akne-ar og uens hudtone.

29,00 kr.

Abib - Heartleaf Calming Toner Skin Booster

En dulmende og dybt fugtgivende toner, der indeholder en masse næring samt er beroligende for huden. Denne toner sørger for at genoprette en stærkere hudbarriere og formindske irriteret og sensitiv hud.

209,00 kr.

Abib - Hydration Cream Water Tube

En fugtighedscreme der formindsker tør hud. Denne fugtighedscreme tilfører en stor mængde fugt til din hud, samt har helende og plejende egenskaber.

299,00 kr.

Abib - Mild Acidic pH Sheet Mask Jericho Rose Fit

En nærende og helende sheet-maske, der tilfører en masse fugt til din hud samt har en beroligende effekt på irriteret hud. Samtidig har sheet-masken anti-age egenskaber, som forebygger samt behandler fine linjer og aldringstegn.

29,00 kr.

Abib - Mild Acidic pH Sheet Mask Honey Fit

En fugtgivende sheet-maske, der forebygger irritation og tør hud og samtidig har styrkende egenskaber, som hjælper med at holde din hudbarriere stærk.

29,00 kr.