Nyheder

(101 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Missha - Glow Ampoule Concealer SPF20 PA++ 4.7ml

En fin concealer med en blød og cremet formular, der er let kan arbejdes ind i huden med både fingrene eller børste og svamp og flot blende ind i huden.

119,00 kr.

Clio - Pro Eye Palette #09 Botanic Mauve

Denne fine, matte palette indeholder 10 forskellige matte farver i neutrale jordfarver i både lyse og mørke toner.

339,00 kr.

Nard - Hair Plus Water Treatment

En nærende hårkur, der tilfører dit hår en stor mængde fugt og giver en flot glans. Hårkuren fra Nard indeholder himalayansk Nard ekstrat, der beroliger samt styrker svækket hovedbund.

159,00 kr.

Nard - Hair Loss Control Tonic

En opfriskende og reparerende hår-tonic, som forebygger hårtab, irriteret hovedbund og svækket hår.

169,00 kr.

Jumiso - AC Cure Vegan Cover Patch Blemish Care

En effektiv og øjeblikkelig virkende bumseplastre, der er et af de mest velkendte k-beauty produkter.

44,00 kr.

Purito - Inner Green Reusable Cotton Rounds

Bløde genanvendelige vatrondeller lavet af 100 % nedbrydeligt materiale, heriblandt bomuld og bambus. Fjerner skidt og snavs sammen med dit renseprodukt.

129,00 kr.

AXIS-Y - Cera-Heart My Type Duo Cream

En innovativ creme med to cremer i en krukke, der kan bruges hele året rundt. Den lette T-zone creme fugter, beroliger og er med til at kontrollere olieproduktionen i huden. Mens den cremede U-zone creme forsegler fugten og beskytter hudbarrieren.

289,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Moisture Serum

En beroligende serum, der formindsker irritation, rødme og samtidig tilfører fugt. Serummen indeholder Centella Asiatica der virker dulmende på hudirritation og har en helende effekt.

139,00 kr.

A'Pieu - Honey & Milk Lip Sleeping Pack

En fugtgivende læbe-maske med mælkeprotein, honning og Vitamin E, som gør dine læber baby-bløde.

79,00 kr.

AXIS-Y - Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule

En let beroligende serum der kontrollerer hudens olieproduktion, lindrer rødme og irritation og giver fugt selv i de nederste lag i huden.

219,00 kr.

AXIS-Y - Dark Spot Correcting Glow Serum

En serum med 5 % Niacinamid, hvilket minimerer store porer og reducerer olieproduktion, giver en ensartet hudtone og tilfører glød til en trist hud. Den populære ingrediens er også med til at forebygge tidlige aldringstegn og beskytte hudens naturlige barriere.

199,00 kr.

AXIS-Y - New Skin Resolution Gel Mask

En gel maske der indeholder stjerneingredienser såsom Niacinamid, figen, Madecassoside, yams-rod og malurt, der alle sørger for en ensartet hudtone med en ungdommelig glød.

249,00 kr.

AXIS-Y - Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

En rensende ler-maske der behandler tilstoppede porer og reducerer overskydende fedt på huden samt tilfører fugt. Nøgleingrediensen i denne maske er malurtekstrakt, der er kendt for at have beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

239,00 kr.

Some By Mi - Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask

En porerensende maske med indhold af 0,5 % BHA, 3% kulekstrakt og 5 % ler der har dybderensende effekt på huden og forbedrer hudens overflade.

239,00 kr.
Herre-sæt 20% rabat

Herre-sæt

En hudplejerutine sammensat specielt til mænds hud. Denne rutine er simpel og hurtig at lave, og tager kun 3 minutter. Består af en ansigtsrens, en serum og en creme og nedenfor kan du læse en guide til alle 3 produkter, så du ikke er i tvivl om, hvordan du anvender dem. Rutinen tilfører fugt til din hud og dybderense, og samtidig forebygge aldringstegn, rødme, fedtet hud og store porer.

477,00 kr.
381,60 kr.

Farmstay - Collagen Visible Difference Mask Sheet

En sheet-maske der indeholder vandopløseligt collagen. Denne type collagen kontrollerer olieproduktionen i huden, balancerer niveauet af kreatin og forebygger mindre alderstegn.

10,00 kr.

Neogen - Probiotics Relief Mask

En sheet-maske som med sit indhold af hyaluronsyre og probiotika reducerer inflammation og tilfører din hud en stor mængde glød, antioxidanter og fugt.

54,00 kr.

Ample:N - Centel Calming Shot Mask

En beroligende sheet-maske som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

19,00 kr.

Ample:N - Ceramide Shot Mask

En fugtgivende sheet-maske fra Ample:N der med sit indhold af ceramider, arginine og allantoin, effektiv fugter og styrker hudbarrieren.

19,00 kr.

AXIS-Y - Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser

En mild rensegel der effektivt fjerner skidt, snavs og makeuprester. Med quinoaekstrakt, der indeholder aminosyrer og vitaminer, genopfriskes huden og får en ungdommelig glød.

199,00 kr.

Purito - Daily Go-To Sunscreen (SPF 50+ PA++++)

En fugtgivende og plejende solcreme fra Purito, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og samtidig forebygger tidlig aldring samt pigmentpletter, heraf solskader.

219,00 kr.

Cosrx - Low pH Good Night Soft Peeling Gel

En mild peeling gel, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs og samtidig behandler urenheder, pigmentpletter, akne-ar og solskader.

159,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA Calming Body Lotion

En kropscreme, der forebygger og behandler bumser på kroppen, heraf på ryggen, skuldrene og brystet.

249,00 kr.

Purito - Oat-in Calming Gel Cream

En intens fugtmættende og beroligende hudcreme, der behandler dehydreret og sensitiv hud.

179,00 kr.

Purito - DermHA-3 Serum

En fugtgivende serum, der behandler samt forebygger tørt og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarrier.

219,00 kr.

Purito - DermHA-3 Liquid

En fugtgivende toner, der behandler samt forebygger tørt og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarrier.

239,00 kr.

Purito - AHA BHA Refreshing Solution

En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler bumser, pigmentpletter og store porer.

219,00 kr.

Nard - Rich Argan Hair Essence Oil

Denne lette hårolie fra Nard vil med dens indhold af naturlige olier tilfører dit hår en stor mængde næring og efterlade håret blødt og glansfuldt.

149,00 kr.

Nard - Moisturizing Foot Cream

En nærende fodcreme som fugter dine fødder og gør huden mere elastisk. Denne lette creme vil beskytte dine fødder mod fugttab og sprukken hud, så din hud holdes glad og fugtmættet.

89,00 kr.

Nard - Intensive Hair Pack

Denne hårkur fra Nard er rig på næringende ingredienser, heraf arganolie og 22 typer aminosyre, der tilfører næring til dit hår.

149,00 kr.