Om Derma Space

Vi er mor og datter, og vi vil udbrede kendskabet til koreansk hudpleje i Danmark.

Hvorfor vil vi det?
Koreansk hudpleje - i daglig tale K-beauty - har vi selv mange gode erfaringer med. Disse erfaringer vil vi gerne dele med vores kunder, så flere kan få glæde og gavn af K-beautys unikke egenskaber. Desuden er K-beauty produkterne rigtig gode til prisen, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.  

Hvordan startede det hele?
Det hele startede da jeg, Katrine (datter), blev teenager og fik en masse problemer med min hud.
Jeg prøvede rigtig mange forskellige hudplejeprodukter samt en kur hos lægen, men intet hjalp.
Så tog jeg sagen i egen hånd og begyndte at søge på internettet, for at finde hjælp. Her faldt jeg over fænomenet K-beauty. Jeg bestilte nogle enkelte produkter hjem og blev overrasket over de effektive resultater. Urenhederne blev færre og færre, mine ar forsvandt og min hud begyndte at stråle igen.

Mette (mor) har altid haft en sensitiv og lettere uren hud, så hun begyndte også at afprøve K-beauty produkterne. Vi fandt begge hurtigt ud af, at produkterne er utrolig milde mod huden og samtidig enormt effektive.  

Derfor startede vi:

Hvem ønsker vi at være?
Vi vil forsøge at være dem, som vi manglede, da vi skulle i gang med K-beauty!
Nogle vi kunne ringe til og spørge til råds om hudpleje behov og -udfordringer, nogle der kunne fortælle os helt generelt om K-beauty, nogle der kendte til de forskellige ingrediensers egenskaber, nogle der hele tiden holdt øje med nye og spændende produkter etc. Altså et sted man kunne søge, spørge og få viden om K-beauty.

Hvorfor vælge os?
Vi gør det nemt, hurtigt og sikkert at købe K-beauty i Danmark. Vi har startet denne danske webshop, så du kan være 100% sikker på, at du modtager den originale vare. Vi har sørget for at alle instrukser til produkterne er oplyst på dansk på vores webshop, og hvis du mangler yderligere hjælp og vejledning kan du altid ringe eller skrive til os. Vi tester selv samtlige produkter, og hvis de ikke lever op til vores standarder, er de ganske enkelt ikke at finde på vores webshop. Vi garanterer, at alle vores produkter er 100% ægte, og så er vi desuden officielle forhandlere af Mizon, Isntree, Petitfee, Purito, iUNIK, WellDerma, Some By Mi samt Keep Cool.
Sidst, men ikke mindst så pakker og sender vi altid vores ordre indenfor 24 timer (dog ikke i weekenden), og hvis du vælger DAO som fragtleverandør, har vi desuden lavet en aftale med dem om dag-til-dag levering.  Så derfor er vores leveringstid kort, så du hurtigt, nemt og sikkert har din pakke hos dig.   


De kærligste hilsner
Katrine & Mette