Om Derma Space

Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive, koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark.

Hvorfor nu det?
Fordi, vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen.

 

Hvordan startede det hele?
Jeg, Katrine (datter), fik en masser problemer med min hud, da jeg blev teenager. Jeg afprøvede rigtig mange hudpleje produkter samt en kur hos lægen, men intet hjalp.
Så jeg tog sagen i egen hånd, og begyndte at søge på internettet, for at finde hjælp. Og der faldt jeg over fænomenet K-beauty.
Jeg bestilte nogle enkelte produkter hjem, og blev overrasket over de effektive resultater. Urenhederne blev færre og færre, mine ar forsvandt og min hud begyndte at stråle igen.

Hvordan kommer min mor ind i billedet?
Min mor har altid haft en sensitiv og en smule uren hud. Så hun har selvfølgelig også testet en masse K-beauty produkter af, og fundet ud af, hvor milde de er mod hende hud men absolut også effektive.

Derfor startede vi:

Hvem ønsker vi at være?
Vi vil forsøge at være dem, som vi manglede, da vi skulle i gang med K-beauty!
Nogle vi kunne ringe til og spørge til råds om hudpleje behov og -udfordringer, nogle der kunne fortælle os helt generelt om K-beauty, nogle der kendte til de forskellige ingrediensers egenskaber, nogle der hele tiden holdt øje med nye og spændende produkter etc. Altså et sted man kunne søge, spørge og få viden om K-beauty.

Danmark = sikkert, hurtigt og på dansk
Vi vil gerne gøre det nemt, hurtigt og sikkert at købe K-beauty.
Derfor denne danske webshop, hvor du er 100% sikker på, at du modtager den ægte og originale vare. Desuden står instrukserne til produkter på dansk på webshoppen, og du kan nemt skrive eller ringe til os, og få yderligere hjælp og vejledning på dansk. Sidst men ikke mindst, pakker og sender vi vores produkter hver eneste dag – hele ugen. Så leveringstiden er kort.


De kærligste hilsner
Katrine & Mette