Værdier

Derfor er vores værdier så vigtige for os

Hos Derma Space er vi tro mod vores værdier. Det er værdier, som gennemsyrer alt, hvad vi foretager os, fordi de peger tilbage på vores kerne. Værdierne styrker hinanden gensidigt, da de netop er bundet sammen af at være personlige værdier, som skinner igennem til virksomheden og den måde, vi driver vores forretning på.

 

Grundighed

Vores grundighed farver hele vores univers af koreansk hudpleje. Vi er hudplejenørder, som lægger hele vores sjæl i alt, hvad vi foretager os, og vi har en naturlig nysgerrighed, som vi gør en dyd ud af at lytte til. Derfor holder vi os altid opdaterede på nye produkter og tendenser samtidig med, at vi hele tiden stræber efter fortsat at udvikle os selv både som mennesker og som forretningsdrivende. Alle produkter, vi udbyder, er udvalgt nøje og med stor omhyggelighed og ikke nok med det, så tester vi også alle produkterne selv. Kun det absolut bedste er godt nok til vores kunder, og vi garanterer altid, at vi kun udbyder ægte og originale produkter.

 

Tilgængelighed

Vi vægter højt altid at være nærværende, og når vores kunder fortæller os deres historier, så lytter vi, og vi deler også gerne ud af vores personlige erfaring. Vores store passion for hudpleje gør, at vi ønsker at udbrede budskabet om K-beauty, så alle kan få gavn af de effektive ingredienser. Vi tror på, at det skal være både sjovt og lige til at pleje sin hud – et slags hverdagsmoment man kan glæde sig til. Derfor sørger vi for, at vores kunder altid kan få den vejledning, de behøver. Med vores store faglige viden om hudpleje dedikerer vi os til at følge vores kunder på deres rejse til at finde det helt rette match af produkt eller rutinesammensætning.

 

Hensynsfuldhed

Vi har ladet vores omtanke for vores kunder og omverdenen slå dybe rødder i virksomheden. Selvom vi arbejder med hudpleje, hvor resultaterne af vores produkter oftest viser sig i det ydre, så vi tager det indre alvorligt. Vi vil gerne være medvirkende til, at vores kunder passer godt på sig selv, og derfor vejleder vi i koreansk hudpleje på et grundlag af tanken om at behandle og reparere huden indefra med basis i rene og effektive ingredienser fra naturen. Fortroligheden med vores kunder er noget, vi vægter højt, og i takt med at vi vokser os større, ønsker vi fortsat at eksistere på et grundlag af gensidig tillid. Vi værdsætter de gode relationer, som vi har til vores ansatte og samarbejdspartenere samt vores leverandører, og vi sætter en ære i altid at optræde autentisk og være tro mod hvem, vi er. 

 

Bæredygtighed og tanke på miljøet 

Mens vores virksomhed vokser, vokser vores ansvar også. Vi vurderer hele tiden, hvordan vi, med de midler vi har, kan optimere og gøre Derma Space grønnere. Vi mener, man skal gøre, hvad man kan - og at små skridt også gør en forskel. Her kan du læse mere om vores tiltag: 

FSC-mærket forsendelsesemballage 

Når du handler hos os, pakker vi din ordre i en danskfremstillet papkasse. Vores kasser er FSC-mærket, hvilket betyder, at pappet stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end hvad skoven kan nå at reproducere. FSC sikrer desuden, at dyr og planteliv bliver beskyttet, mens de ansatte er uddannede, har det nødvendige sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn. 

Genbrug af fragtemballage 

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge kasser, bobleplast mm. som vi får tilsendt, når vi modtager leverancer. På den måde mindsker vi spild, og materialerne bliver genbrugt så mange gange som muligt. Vi opfordrer vores kunder til at genbruge de materialer, de kan og ellers har vi en vejledende guide til affaldssortering: 

Sådan affaldssorteres vores fragtemballage: 

Papkasser sorteres som pap/pap og papir. 

Silkepapir sorteres som restaffald. 

Bobleplast sorteres som blød plastik, plastfolier. 

Sådan sorteres vores produktemballager: 

Tøm og skyl emballagen, så der ikke er noget synligt indhold. Aflever i emballagebeholder. Hvis muligt skal plastik og glas sorteres separat. 

OBS. sorteringsanvisninger kan variere efter kommune, spørg din kommune for korrekt affaldssortering.