Bonajour

Bonajour - Eggplant BHA Water Cream


En effektiv og plejende creme, der både formindsker og forebygger store porer, hudorme og har sebum-regulerende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og plejende creme, der både formindsker og forebygger store porer, hudorme og har sebum(olie)-reguluerende effekt. Denne creme fra Bonajour har en mild eksfolierende effekt, som fjerner døde hudceller, skidt og snavs. Derudover kan cremen trænge dybt ned i porerne og opløse gammelt sebum. Derudover hjælper cremen mod urenheder, problem hud samt ujævn hudtekstur.

Eggplant BHA Water Cream er baseret på 75% aubergine-ekstrakt, der indeholder Lupeol. Lupeol er en ny ingrediens, fundet i aubergine. Lupeol har anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper med at behandle irriteret, uren og problem hud. Samt er det blevet fundet, at det har sebum-regulerende effekt og dermed hjælper med behandling af fedtet hud.

Ydermere indeholder Eggplant BHA Water Cream ingrediensen salicylsyre, der kommer i form af Willow Bark-ekstrakt. Cremen har et lavt procentindhold af salicylsyre, så du får effektiv eksfolierende resultat uden at irritere eller gøre din hud mere sensitiv. Salicylsyren har antibakteriel og anti-inflammatorisk effekt, som vil formindske rødme og urenheder. Den behandler også store porer og udligner ujævn hudtekstur, og den sebum-regulerende effekt går ind og forebygger og balancerer fedtet hud. Grundet dens milde ingredienser, kan cremen nemt og bekvemt anvendes hverdag uden problemer. 

Eggplant BHA Water Cream er udviklet til fedtet/kombineret hud, da cremen indeholder mindre olie- og mere vandbaseret ingredienser for at behandle den dehydreret hudtilstand, der kan resultere i overproduktion af sebum.

Efter kontinuerligt brug af Eggplant BHA Water Cream, vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og hudtekstur samt er mindre fedtet.

Eggplant BHA Water Cream er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

Er vegansk og cruelty-free.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bonajour - Bio Active Essence

En nærende antioxidant essens, som tilfører en intensiv anti-age effekt til huden ved at sætte gang i hudens naturlige cellefornyelse. Denne essens styrker din huds fugtbarriere og tilfører huden en naturlig glød.

259,00 kr.

Bonajour - Bio Active Ampoule Mask

En nærende sheet-maske, som giver en anti-age effekt til huden ved at sætte gang i hudens naturlige cellefornyelse og tilføre antioxidanter.

39,00 kr.

Bonajour - Bio Active Night Cream

En nærende antioxidant natcreme, som tilfører en intensiv anti-age effekt til huden ved at sætte gang i hudens naturlige cellefornyelse.

259,00 kr.