Cosrx

Cosrx - Centella Water Alcohol-Free Toner


En reparerende og opfriskende toner med centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En reparerende og opfriskende toner med centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

Toneren er derfor specielt velegnet til dig, som oplever irriteret og sensitiv hud, der samtidig gerne vil have et boost af fugt og næring.

Centella Water Alcohol-Free Toner indeholder også hyaluronsyre, hvilket er en ingrediens der binder fugt i huden og giver en blød og glat hudoverflade.

Denne toner er perfekt hvis du døjer med urenheder, rødme, stresset hud eller meget sensitiv hud.

 Er vegansk.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sine 04-08-2022

Rigtig god mist toner. Den er så dejlig nem at bruge da den kommer i mist form. Vandig i konsistensen, synker hurtigt ind i huden og føles let og lækker.

Af: Tanja 17-04-2022

Den her toner er en af mine absolut ynglings toner fra k-beauty. Den er sindsyg forfriskende til sensitiv hud, og efterlader huden frisk og hydreret. Kan helt klart anbefaledes????????

Af: Karina 11-10-2020

Super god til min sensitive hud, den er god til at berolige min hud når der af og til dukker rødme op. Elsker at den indeholder hyaluronsyre

Af: Katinka 25-08-2020

Fik denne fine toner i gave. Påfører den med det samme min hud bliver irriteret, og den hjælper altid. Der er til lang tids brug.

Af: Malene Vestergaard 10-07-2020

Dejlig frisk og beroligende. Trænger hurtigt ind i huden. Det eneste minus er at den virkelig svier i mine øjne. Men elsker at spraye den på koreanske cottonpads og bruge som mini sheetmask
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Centella Blemish Cream

En spot-creme beregnet til bumser, akne og urenheder, der minimerer inflammationen i bumser og får akne-ar til at forsvinde. Især idéel til fedtet hud, og dem der oplever urenheder.

199,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ - kan behandle tør hud, dehydreret hud, fine linjer og rynker, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Acne Pimple Master Patch - Koreanskan behandle bumser og urenheder, akne ar , ujævn hudtekstur

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, som man sætter over bumsen, som så natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigere forsvinder.

48,00 kr.