Cosrx

Cosrx - Hydrogel Very Simple Pack


Kølende, runde masker, som man kan lægge på kinder og pande eller andre store områder på kroppen. Maskerne giver stresset og inflammeret hud en aflastning ved at berolige og fugte huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Kølende runde masker, som man kan lægge på fx kinder og pande, eller andre store områder på kroppen.

Maskerne giver stresset og inflammeret hud en aflastning ved at berolige og fugte huden med dens indhold af hyaluronsyre, grapefrugt frø-ekstrakt og centella.

Efter brug vil huden føles blød, gennemfugtet og glat og er derfor perfekt som en hurtig ansigtsmaske eller som et boost af glød før make-up. Skal sidde på i 10-30 minutter og huden skal ikke skylles efter brug.

Er vegansk. Er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. 

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - One Step Green Hero Calming Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, som beroliger, opfrisker og fugter huden. Ingredienserne er udvundet fra forskellige planter, der medvirker til sund og balanceret hud.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.