Frudia

Frudia - My Orchard Hand Cream Gift Set


En fugtgivende sæt af håndcremer fra Frudia, der forebygger og behandler tør og sprukne hænder.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende sæt af håndcremer fra Frudia, der forebygger og behandler tørre hænder. Dette sæt indeholder 6 varianter af My Orchard Hand Creme, som har dufte af hhv. fersken, kirsebær, banan, sheabutter, hindbær og kaktus. 

My Orchard Hand Cream Gift Set forebygger tør hud med indholdet af forskellige botaniske olier, som vindruekerneolie, abrikoskerneolie og mangokerneolie. Disse naturlige olier giver en stor mængde næring til din hud og giver huden en sund glød og mere elasticitet.

Alle håndcreme har det til fælles at de er baseret på Centella Asiatica som er en ingrediens, der er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Centella Asiatica anvendes ofte til behandling af irriteret, uren og sensitiv hud. Yderligere kan Centella Asiatica styrke hudbarrieren og nedtone synligheden af solskader på huden. 

Håndcremerne med de sorte låg er tykkere og mere nærende, hvor dem med hvide låg er tyndere.

My Orchard Hand Cream Gift Set er fri for parabener, sulfater og udtørrende alkohol. Er cruelty-free og vegansk.

 

180g (30g x 6)

 

Kan hjælpe på
Ingredienser 
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminrig ansigtsrens baseret på citrusekstrakt, hvilket er rigt på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

99,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Control Mask

En effektiv sheet-maske fra Frudia der med 60% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

19,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Toner

En fugtgivende toner fra Frudia, der med indholdet af 86 % mandarin ekstrakt tilfører din hud fugt og en ungdommelig glød. Denne toner har en lysnende effekt på pigmentpletter, akne-ar og solskader.

159,00 kr.