Innisfree - Skin Clinic Mask Hyaluronic Acid


En delikat og tynd maske, der skal side på i 15-20 min. Formlerne er beriget med nærende ingredienser, der er udvalgt nøje ud fra deres evne til at pleje huden.

Lager status

Produktet er på lager

24,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En delikat og tynd maske, der skal side på i 15-20 min. Formlerne er beriget med nærende ingredienser, der er udvalgt nøje ud fra deres evne til at pleje huden.

 

Hyaluronic Acid:

Med indholdet af hyaluronsyre binder den fugt i huden, og gør at huden føles blød og sund.

 

BHA:

Med indholdet af BHA, giver den en dyb eksfoliering, så hudens overfladen ensartet.

 

Vita C:

Med indholdet af vitamin C, gør den huden glødende og udglattet.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Trine P 25-10-2019

Denne maske er et dejligt fugtbad til huden, som efterlades gennemfugtet med en dejlig glød. Selve masken har en god pasform og er lavet af et ganske tyndt materiale. Den er behagelig at have på og den overskydende serum absorberes hurtigt af huden.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Acid

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med hyaluronsyre tilfører en dyb fugt til huden og giver din hud masser af liv og glød.

12,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode fordele som fx. anti-age effekt, fugtgivende effekt og formindskelse af urenheder, pigmentpletter og rødme.

12,00 kr.