Bestseller

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon


En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering.

Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren.

Med sine 2 sider, er det op til en selv at vælge, hvilken slags eksfoliering man vil have. Den ru side bruges til at fjerne døde hudceller, og derefter kan den blødere side bruges til at tørre huden over med, for at rense det sidste skidt af.

Der er 30 pads, og hovedingrediensen er citron, hvilket er rigt på vitamin C, der giver huden en flot glød og hjælper med få akne-ar og pigmentpletter til at forsvinde.

 

30 pads.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Marie Højrup 20-09-2020

Super lækre pads, som efterlader huden ren og klar til toner. De fjerner fedt og urenheder og er virkelig effektive.

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Virkelig lækre peeling pads . Kan kun anbefales

Af: Ditte H 18-07-2020

Jeg ville sådan ønske, at jeg var lige så begejstrede som andre, men den ru side er for voldsom til min sensitive hud, og denanden side er da blød og fugter, men ikke noget der gør noget specielt for mig, desværre ...

Af: Larysa 28-04-2020

Elsker denne peeling, har aldrig prøvet noget lignende. Har anbefalet den til alle mine veninder ☺️

Af: Nanna Hasfeldt 28-04-2020

Kæmpe kæmpe fan! De her peeling pads dufter så sindsygt lækkert af citrus og de føles så lækre når man kører dem over huden! De er bløde og glatte og milde mod huden! Efter brug er min hud så glat, blød, opfrisket og har fået en skøn glød!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.
Bestseller
 Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

229,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.