Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Oil


En lækker olie der reducere rødme og irritation, og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres før fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

Lager status

Produktet er på lager

164,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En lækker olie der reducere rødme og forebygger tør hud.

Denne olie er en mix af forskellige plantebaserede olier, som jojoba-frø olie, solsikkeolie, lavendelolie og rosmarinolie. Med dens indhold af kraftfulde antioxidanter tilfører den huden en masse fugt og giver en ungdommelig glød.

Er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater, alkohol og farvestoffer.

Er vegansk.

 

26 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Ditte H 18-07-2020

Lækker tynd olie, der fugter og bare gør sit job! Jeg bruger den om vinteren enten før dagcreme eller efter. Det varierer. Jeg er vild med denne olie, der ikke er for klistrede!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like

En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt og intens næring. Især god til moden og tør hud.

299,00 kr.

Pyunkang Yul - Balancing Gel

En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Med dens anti-age egenskaber er den også ideel til mere moden hud.

159,00 kr.

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.