TOUN28

TOUN28 - B2 Sun Screen


En organisk solcreme, der forebygger mod skadelige UV- og HEV-stråler uden at efterlade huden for klæbende eller overskydende olie.

Lager status

Produktet er på lager

369,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En solcreme, der forebygger mod skadelige UV-stråler. Denne solcreme er fra mærket TOUN28, som er kendt for deres plastikfrie, bæredygtige, milde og plejende tilgang til hudpleje, er en af de første organiske solcreme i verden, der både beskytter din hud mod UV-stråler samt blue light/HEV (High-Energy Visible Light). Blue light/HEV er de stråler, der kommer fra din mobil og computer.

Udover at denne solcreme fra TOUN28 beskytter din hud mod HEV-stråler, har den også en solfaktor på SPF50+ PA++++. Som en af de få koreanske solcreme, er denne solcreme også vand- og svedresistent.

Denne solcreme er baseret på Zinc Oxide solfiltre, som gør at denne solcreme kan anvendes af hele familien samt til små børn helt ned til 1 år og gravide kvinder. Yderligere kommer denne solcreme i en plastikfri og bæredygtig tube. 

Solcremen har en blid finish uden at efterlade huden for klæbende eller overskydende olie. B2 Sun Screen er udviklet specielt for den fedtet og kombineret hudtype. 

B2 Sun Screen er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free.

 

45 g.

 

Tip: For at undgå at beskadige produktet, anbefales det at man trykker produktet fra bunden og op ad. 

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

TOUN28 - Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum

En nærende og fugtgivende serum, der effektiv genopbygger hudens elasticitet og formindsker fine linjer.

349,00 kr.

TOUN 28 - AHA + BHA + PHA Serum

En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt.

349,00 kr.

By Wishtrend - Natural Vitamin 21.5% Enhancing Sheet Mask

En fugtgivende og beroligende sheet-maske med 21,5% indhold af et vitamin kompleks bestående af havtorn vand og grøn te ekstrakt. Disse ingredienser vil tilføre en let og mild næring, samtidig med at det vil give din hud en fornyet glød.

39,00 kr.