A'Pieu

(3 produkter)

A’pieu er et brand som fokuserer på at lave innovative produkter til en billig pris. A’pieu har en mission om at lave produkter der reflekterer, at de er med til at udvikle de nyeste trends og opdage effektive ingredienser. Samtidig med at gøre dette er deres filosofi, at de baserer deres produkter på, at de skal være til brug på sensitiv hud. På denne måde vil A’pieu undgå at ekskludere nogle hudtyper fra at kunne bruge deres produkter. Desuden er A’Pieu søsterbrand til K-Beauty mærket Missha

Sortér efter:

A’pieu - Daily Sheet Mask Green Tea

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,5 kr. Sheet-maskerne ligger i en serum som er baseret på grøn te ekstrakt, hvilket tilfører fugt og antioxidanter til huden.

149,00 kr.

A’pieu - Daily Sheet Mask Black Tea

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,5 kr. Sheet-maskerne ligger i en serum som er baseret på sort te ekstrakt, hvilket tilfører en mærkbar fugt og vitalitet til huden.

149,00 kr.

A’Pieu - Hyaluthione Soonsoo Daily Sheet Mask

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,8 kr. Sheet-masken tilfører huden hele 5 forskellige slags hyaluronsyre som giver et øjeblikkeligt boost af fugt og glød.

159,00 kr.