Acwell

(7 produkter)

Acwell har et bredt udvalg af hudplejeprodukter, som er fri for parabener, kunstige farvestoffer og mineralskeolier, hvilket gør deres produkter velegnet til meget sensitiv hud samt til behandling af hudproblemer. Acwells produkter er lavet på ingredienser, som nærer huden samt traditionelle koreanske urter ved navn Seung-ma-gal-geun-tang, som er kendt for sin effektive virkning på hud tilstande såsom irritation, urenheder mm.

Derudover er Acwell især kendt for sine produkter baseret på lakrids-ekstrakt. Lakrids-ekstrakt bruges i hudplejeprodukter til at give en mere jævn hudtone og at beskytte huden mod aldring - med det naturligt høje indhold af antioxidanter. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Acwell - Licorice Trial Kit

Et sæt bestående af Acwells tre prisbelønnede produkter fra deres Licorice-linje, som anvender lakrids som hovedingrediens. Lakrids er kendt for sine lysnende egenskaber, der behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader samt er fugtgivende og efterlader huden med en fornyet glød.

139,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Essence Mist

En multifunktionel essens mist, der fugter og nærer din hud med dens indhold af lakridsekstrakt.

199,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Advance Serum

En effektiv og mild serum, der formindsker pigmentpletter, akne-ar og solskader samtidig med, at den tilfører din hud fugt.

199,00 kr.

Acwell - UV Cut Waterproof Sun Cream SPF50+ PA++++

En mild og vandfast solcreme med SPF50+ PA++++, der beskytter huden længe, selv med fysisk aktivitet. Solcremen absorberes hurtigt uden at fedte og uden at efterlade et hvidt skær.

Ikke på lager
254,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

En fugtgivende og nærende øjencreme, der lysner mørke rander og forebygger fine linjer. Øjencremen er baseret på lakridsvand og lakridsekstrakt, hvilket har lysnende egenskaber.

249,00 kr.

Acwell - Bubble Free pH Balancing Cleanser

En mild rens, som effektivt fjerner din make-up og samtidig balancerer din huds pH, så du forebygger irritation. Bubble Free pH Balancing Cleanser indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser som Aloe vera, lakridsrods ekstrakt og Centella Asiatica.

159,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Cleansing Toner

En prisvindende og utrolig populær toner, som med dens indhold af lakridsekstrakt giver dig en mere ensartet og strålende hud.

109,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.