Ample N

(11 produkter)

AMPLE:N er et koreansk skønhedsbrand, som er specialiseret i at udvikle ampul-baseret hudpleje. En ampul er et andet ord for serum. 

AMPLE:N har en filosofi om “Dermo-Ampoulism”, som er et koncept der baserer sig på, at diverse ampuller anvendes til en række forskellige hudproblemer. Dette koreanske skønhedsmærke sætter en ære i at anvende aktive ingredienser i deres produkter. 

AMPLE:Ns sortiment af hudplejeprodukter er formuleret med patenterede ingredienskombinationer, der er effektive til at bekæmpe forskellige hud-tilstande, som fx. dehydreret hud. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Ample N - Peptide Shot Mask

En effektiv anti-age maske, der behandler fine linjer og aldringstegn samt tilfører din hud intens fugt.

16,00 kr.

Ample:N - Centel Calming Shot Mask

En beroligende sheet-maske som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

19,00 kr.

Ample:N - Ceramide Shot Mask

En fugtgivende sheet-maske fra Ample:N der med sit indhold af ceramider, arginine og allantoin, effektiv fugter og styrker hudbarrieren.

19,00 kr.

Ample N - Peptide Shot Ampoule

En effektiv anti-age serum, der behandler fine linjer og aldringstegn, samt tilfører din hud intens fugt.

179,00 kr.

Ample N - Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel

En mild men effektiv peeling gel, der både giver din hud en fysisk og kemisk eksfoliering. Denne peeling gel behandler ujævn hudtekstur og efterlader din hud blød og glødende.

99,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Emulsion

En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarrier.

99,00 kr.

Ample N - HyaluronShot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et hvidt hinde/fedtet lag på din hud.

169,00 kr.

Ample N - Ceramide Shot Ampoule (100 ml.)

En serum med et højt indhold af Cerafull Complex™, hvilket vil nære tør og irriteret hud, samtidig med at styrke hudbarrieren. Denne serum tilfører din hud en stor mængde af fugt, som vil give din hud gløden tilbage.

349,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Light Ampoule

En koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Denne serum har en let konsistens, så den ikke efterlader nogen fedtet overflade.

179,00 kr.

AmpleN - Ceramide Shot Ampoule Mist

En nærende mist, som har et højt indhold af ceramider, hvilket er en fugtgivende og genopbyggende ingrediens.

149,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din hud fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at forebygge irritation og rødme.

139,00 kr.