AMPLE:N

(13 produkter)

AMPLE:N er et koreansk skønhedsbrand, som er specialiseret i at udvikle ampul-baseret hudpleje. En ampul er et andet ord for serum. 

AMPLE:N har en filosofi om “Dermo-Ampoulism”, som er et koncept, der baserer sig på, at diverse ampuller anvendes til en række forskellige hudproblemer. Dette koreanske skønhedsmærke sætter en ære i at anvende aktive ingredienser i deres produkter. 

AMPLE:Ns sortiment af hudplejeprodukter er formuleret med patenterede ingredienskombinationer, der er effektive til at bekæmpe forskellige hudtilstande, som fx. dehydreret hud. 

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

AMPLE:N - Hyaluron Shot Eye Cream

En øjencreme, som tilfører en masse fugt og forebygger mørke rander. Yderligere behandler og forebygger øjencremen aldringstegn og fine linjer.

149,00 kr.

AMPLE:N - Ceramide Shot Barrier Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et fedtet lag på din hud. Denne solcreme er baseret på 100% fysiske solfiltre, som beskytter din hud mod skader fra UVA- og UVB-stråler.

119,00 kr.

AMPLE:N - Peptide Shot Mask

En effektiv anti-age maske, der behandler fine linjer og aldringstegn samt tilfører din hud intens fugt.

16,00 kr.

AMPLE:N - Centel Calming Shot Mask

En beroligende sheet-maske som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

19,00 kr.

AMPLE:N - Ceramide Shot Mask

En fugtgivende sheet-maske fra AMPLE:N, der med sit indhold af ceramider, arginine og allantoin, effektiv fugter og styrker hudbarrieren.

19,00 kr.

AMPLE:N - Peptide Shot Ampoule

Et effektivt anti-age serum, der behandler fine linjer, aldringstegn samt tilfører din hud intens fugt.

179,00 kr.

AMPLE:N - Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel

En mild, men effektiv peeling gel, der både giver din hud en fysisk og kemisk eksfoliering. Denne peeling gel behandler ujævn hudtekstur og efterlader din hud blød og med glød.

99,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Emulsion

En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarriere.

99,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud.

169,00 kr.

AMPLE:N - Ceramide Shot Ampoule (100 ml.)

Et serum med et højt indhold af Cerafull Complex™, hvilket nærer tør og irriteret hud, samtidig med at det styrker hudbarrieren. Dette serum tilfører din hud en stor mængde fugt, som vil give din hud gløden tilbage.

349,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Light Ampoule

Et koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Dette serum har en let konsistens, så det ikke efterlader en fedtet overflade.

179,00 kr.

AMPLE:N - Ceramide Shot Ampoule Mist

En nærende mist, som har et højt indhold af ceramider, hvilket er en fugtgivende og genopbyggende ingrediens.

149,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din huds fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at den forebygger irritation og rødme.

139,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.