Ample N

(4 produkter)

AMPLE:N er et koreansk skønhedsbrand, som er specialiseret i at udvikle ampul-baseret hudpleje. En ampul er et andet ord for serum. 

AMPLE:N har en filosofi om “Dermo-Ampoulism”, som er et koncept der baserer sig på, at diverse ampuller anvendes til en række forskellige hudproblemer. Dette koreanske skønhedsmærke sætter en ære i at anvende aktive ingredienser i deres produkter. 

AMPLE:Ns sortiment af hudplejeprodukter er formuleret med patenterede ingredienskombinationer, der er effektive til at bekæmpe forskellige hud-tilstande, som fx. dehydreret hud. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Ample N - Ceramide Shot Ampoule (100 ml.)

En serum med et højt indhold af Cerafull Complex™, hvilket vil nære tør og irriteret hud, samtidig med at styrke hudbarrieren. Denne serum tilfører din hud en stor mængde af fugt, som vil give din hud gløden tilbage.

349,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Light Ampoule

En koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Denne serum har en let konsistens, så den ikke efterlader nogen fedtet overflade.

179,00 kr.

AmpleN - Ceramide Shot Ampoule Mist

En nærende mist, som har et højt indhold af ceramider, hvilket er en fugtgivende og genopbyggende ingrediens.

149,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din hud fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at forebygge irritation og rødme.

139,00 kr.