Aromatica

(14 produkter)

Grundlæggeren af Aromatica har en passioneret tro på, at skønhed skal være ærlig og naturlig. Ud fra denne passion udvikler de deres produkter, som er uden parabener, syntetiske farvestoffer, silikone og kunstig parfume. Desuden er Aromaticas produkter veganske og certificeret med både ECOCERT, VEGAN Society og EWG Verified.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Aromatica - Ritual Hair Oil Lavender & Patchouli

En nærende og fugtgivende hårolie, der behandler skadet og tørt hår med indholdet af argan- og hybenolie.

Ikke på lager
199,00 kr.

Aromatica - Tea Tree Green Oil

En vegansk ansigtsolie, specielt udviklet til fedtet, uren og irriteret hud. Ansigtsolien er baseret på tea tree, hvilket vil dulme rødme og urenheder, samtidig med at den kontrollerer hudens sebum-produktion.

229,00 kr.

Aromatica - B5+Biotin Fortifying Shampoo

En nærende shampoo, der gør håret stærkt og tykt og samtidig giver sundt hår. Shampooen tilfører dit hår en intensiv fugt og næring med det høje indhold af koncentrerede ingredienser.

139,00 kr.

Aromatica - B5+Biotin Fortifying Conditioner

En nærende balsam, der gør håret stærkt og tykt og samtidig giver sundt hår. Balsammen tilfører dit hår en intensiv fugt og næring med det høje indhold af koncentrerede ingredienser.

139,00 kr.

Aromatica - Tea Tree Purifying Shampoo

En shampoo, specielt udviklet til at forebygge fedtet/olieret hår og rense håret grundigt. Shampooen hjælper med at genskabe balance i hovedbunden, så du undgår en fedtet og tung følelse og samtidig står tilbage med elastisk hår.

179,00 kr.

Aromatica - Tea Tree Purifying Tonic

En effektiv hår-tonic, der formindsker og forebygger skæld og irriteret hovedbund. Tea Tree Purifying Tonic tilfører din hårbund en kølende effekt og opfriskende fornemmelse med dens indhold af tea tree ekstrakt. Samtidig vil den også formindske rødme og irritation

109,00 kr.

Aromatica - Rosemary Scalp Scrub

En rensende hovedbunds-skrub, med salt fra det døde hav, som fjerner skæld og skidt, samtidig med at den renser og forstærker hårrødderne. Skrubben eksfolierer hovedbunden og fjerner døde hudceller.

119,00 kr.

Aromatica - Rosemary Scalp Scaling Shampoo

En shampoo, specielt udviklet til at fjerne og formindske skæl, samtidig med at den nærer og beroliger hovedbunden. Shampooen er baseret på naturlige planteekstrakter.

149,00 kr.

Aromatica - Rosemary Scalp 3-in-1 Treatment

En 3-i-1 behandling til skadet hår og svækket hovedbund. Behandlingen tilfører både proteiner, næring og fugt til skadet hår, så dit hår bliver efterladt sundt og elastisk.

99,00 kr.

Aromatica - Rosemary Hair Thickening Conditioner

En balsam, som er udviklet specielt til tyndt og svagt hår. Med balsammens indhold af naturlige ingredienser, vil den forstærke håret og genoprette hårets naturlige elasticitet og blødhed.

129,00 kr.

Aromatica - Quinoa Protein Treatment Mask

En 5-minutters intensiv hårmaske til ekstremt skadet hår, der har brug for intensiv næring. Denne hårmaske genopretter dit hårs sundhed gennem en høj salon-kvalitet.

139,00 kr.

Aromatica - Quinoa Protein Shampoo

En shampoo til ekstremt skadet og tørt hår, baseret på quinoa-ekstrakt. Shampooen indeholder naturlige ekstrakter og høj-koncentreret næring til at reparere håret og gøre det både sundt og gennemfugtet.

169,00 kr.

Aromatica - Quinoa Protein Hair Ampoule

En leave-in behandling, som sprayes ud i håret efter vask og gør dit hår fugtet, næret og blødt. Hvis du oplever tørt eller skadet hår samt spaltede spidser, er denne leave-in behandling perfekt til dig.

159,00 kr.

Aromatica - Orange Cleansing Sherbet

En olie-rens, som i bøtten har en fast tekstur, men som smelter, så snart den møder varmen i huden. Rensen fjerner effektivt make-up samt skidt, snavs og overskydende olie.

239,00 kr.

Aromatica har fået anerkendelse fra hele verden for sin høje standard af sikre produkter. Aromatica er det eneste koreanske skønhedsprodukt, der har opnået EWGs Skindeep Champion Status. Aromatica finder de bedste ingredienser fra hele verden og bruger kun de absolut bedste ingredienser og fineste æteriske olier, der hentes direkte fra forskellige lokationer rundt omkring i verden. Denne dedikation samt Aromaticas forpligtelse til at producere produkter af højeste kvalitet, har gjort, at Aromatica har en meget loyal kundeskare verden over. Aromatica skaber desuden kun toksinfrie produkter.

             

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige koreanske hudpleje produkter til din hud, så kontakt os.