AXIS-Y

(13 produkter)

AXIS-Y er et brand, som er “klima-inspireret”. Det vil sige, de går op i at formindske den negative effekt, som forurening og klimaforandringer har på vores hud. Udover at AXIS-Y går op i såkaldt “Clean Beauty”, går de også meget op i, at man med deres hudpleje skal prioritere tid til at passe på sig selv. De bruger naturlige og hud-elskende ingredienser. Derfor finder du aldrig parfume, parabener og hormoner (samt mange andre kontroversielle ingredienser) i deres produkter. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

AXIS-Y - Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser

En mild rensegel der effektivt fjerner skidt, snavs og makeuprester. Med quinoaekstrakt, der indeholder aminosyrer og vitaminer, genopfriskes huden og får en ungdommelig glød.

199,00 kr.

AXIS-Y - PHA Resurfacing Glow Peel

En kemisk peeling med 10% PHA, der effektivt udjævner hudteksturen, giver en glat hudoverflade og en mere jævn hudtone. Denne peeling skal bruges som en ansigtsmaske efter rens af huden.

199,00 kr.

AXIS-Y - The Mini Glow Set

Et mini sæt, der indeholder populære produkter fra AXIS-Y i mini-udgaver. Gavesættet indeholder 4 produkter, som vil give din hud en fornyet og ungdommelig glød!

109,00 kr.

AXIS-Y - Daily Purifying Treatment Toner

En eksfolierende toner, der behandler bumser, store porer, hudorme og ujævn hudtekstur. Toneren har eksfolierende og beroligende effekt på din hud, der efterlader huden med en fornyet glød.

229,00 kr.

AXIS-Y - Spot the Difference Blemish Treatment

En effektiv bumse-behandling, der beroliger og formindsker urenheder uden at irritere eller udtørre huden. Denne spotbehandling indeholder både BHA og AHA, som vil behandle bumsen både på ydersiden af huden samt under huden.

Ikke på lager
189,00 kr.

AXIS-Y - Mask Now Glow Later Duo Set

Et sæt med 2 af AXIS-Y populære ansigtsmasker. Disse to masker hjælper med at behandle pigmentpletter, akne-ar, solskader, store porer og rødme.

199,00 kr.

Axis-Y - Green Vital Energy Complex Mask

En fugtgivende og plejende sheetmaske, der behandler bumser, livløs hud og pigmentpletter. Denne sheetmaske har også beroligende egenskaber, som hjælper med at dulme irritation og rødme.

39,00 kr.

AXIS-Y - Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme, der udover effektivt at beskytte din hud mod skadelige solstråler, også behandler aldringstegn.

219,00 kr.

AXIS-Y - Cera-Heart My Type Duo Cream

En innovativ creme, med to cremer i én krukke, der kan bruges hele året rundt. Den lette T-zone creme fugter, beroliger og er med til at kontrollere olieproduktionen i huden. Mens den cremede U-zone creme forsegler, fugten og beskytter hudbarrieren.

289,00 kr.

AXIS-Y - Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule

Et let, beroligende serum, der kontrollerer hudens olieproduktion, lindrer rødme og irritation og giver fugt selv i de nederste lag i huden.

219,00 kr.

AXIS-Y - Dark Spot Correcting Glow Serum

FORUDBESTILLING leveres midt i september måned - Et serum med 5% niacinamid, hvilket minimerer store porer og reducerer olieproduktion, giver en ensartet hudtone og tilfører glød til en trist hud. Den populære ingrediens er også med til at forebygge tidlige aldringstegn og beskytte hudens naturlige barriere.

199,00 kr.

AXIS-Y - New Skin Resolution Gel Mask

En gel maske, der indeholder stjerneingredienser såsom Niacinamid, figen, Madecassoside, yams-rod og malurt, der alle sørger for en ensartet hudtone med en ungdommelig glød.

249,00 kr.

AXIS-Y - Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

En rensende ler-maske, der behandler tilstoppede porer og reducerer overskydende fedt på huden samt tilfører fugt. Nøgleingrediensen i denne maske er malurtekstrakt, der er kendt for at have beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

239,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.