Banila Co

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)


En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

199,00 kr.

 Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En oliebaseret rens, som er specielt tilpasset til normal og kombineret hud.

Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når den kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får selv det mest stædige og tunge make-up af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

Maseres på tør hud, og når makeuppen er opløst, skylles det af med vand. Efterfølgende skal der anvendes en vand-baseret cleanser.

Er fri for æteriske olier, parabener, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Olivia 10-08-2021

Fantastic product! I love the feel of the product, it's so smooth and has a really nice clean smell to it but not irritating on skin like some perfume can be. This product gets all of my makeup and mascara off, so I don't need to double cleanse my eyelids from black mascara marks! I would definitely buy this product again and may even try the mini-kit to see which version fits best for my skin type :) Very happy with this product.

Af: Larysa Shvalikovska 16-10-2020

Dette produkt er fantastisk!

Af: Jeanette Leube 16-08-2020

Elsker denne rense balm. Den er super blød og fjerner makeup og snavs fra ansigtet super nemt.

Af: Malene Vestergaard 08-07-2020

Helt fantastisk rense balm. Stort bonus den ikke indeholder polyethylene som er en slags micro plast. Kæmpe fan af dette produkt. Fjerner nemt den mest stride vandfaste mascara ( selv den japanske mascara fra isehan !)

Af: Rosa 04-05-2020

Rigtig fin cleansing balm!! Gør lige hvad den skal og er rar i konsistens, OG så indeholder den ikke plastik (polyethylene) som mange andre balm cleansers desværre gør.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Nourishing)

En oliebaseret rens som er specielt tilpasset til tør hud, da den har et højt olie-indhold, der er med til at tilføre huden en dyb fugt og næring.

246,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Purifying)

En oliebaseret rens, der er specielt tilpasset til sensitiv hud, da den ikke indeholder kunstige farvestoffer, alkohol, parabener og mineralolie. Den fjerner effektivt make-up og skidt.

246,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Revitalizing)

En oliebaseret rens, specielt tilpasset til fedtet og uren hud. Den indeholder naturlige ingredienser, som grapefrøolie, til at give huden en mere ensartet overflade struktur og minimere urenheder

246,00 kr.