Barulab

(6 produkter)

Barulab er et koreansk mærke med 20 års erfaring i brancen, hvilket har gjort at de er langt fremme med research af effektive ingredienser og produkter af høj kvalitet. Dette ses blandt andet på de veganske sheet-masker fra Barulab hvilke man kan få med en lang række af aktive ingredienser.

Sortér efter:

Barulab - The Clean Vegan Mask Sæt

Et sæt med 10 forskellige varianter af veganske sheet-masker fra ”The Clean Vegan” linjen. I dette sæt får du en bred variation af sheet-masker som behandler forskellige af de typiske hudproblemer

129,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Vitamin C Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af Vitamin C. Den nærende maske tilfører fugt til din hud og med antioxidanter vil den både formindske pigmentpletter og have en anti-age effekt.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Peptide Mask

En vegansk sheet-maske med plantebaserede peptider. Disse peptider vil udglatte fine linjer og aldringstegn.

Ikke på lager
15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Green Tea Mask

En vegansk sheet-maske med frisk grøn te ekstrakt. Grøn te ekstrakt har en beroligende og rødme-formindskende effekt på huden.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Cica Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af ingrediensen Centella Asiatica. Dette er en ingrediens som er kendt for sine reparerende og beroligende egenskaber på huden

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan AHA/BHA Mask

En vegansk sheet-maske med AHA og BHA. Disse 2 aktive ingredienser virker både på-og under hudens overflade, hvor de har en eksfolierende effekt.

15,00 kr.