Barulab

(11 produkter)

Barulab er et koreansk mærke med 20 års erfaring i branchen, hvilket har gjort, at de er langt fremme med research af effektive ingredienser og produkter af høj kvalitet. Dette ses blandt andet hos Barulabs veganske sheet masker, som man kan få i mange forskellige udgaver. Maskerne indeholder en lang række aktive ingredienser til gavn for din hud.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Barulab - The Clean Vegan Teatree Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af tea-tree. Tea tree er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket vil formindske rødme, urenheder og irritation.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Sheabutter Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af sheasmør. Sheamsør er kendt for sine nærende egenskaber, der vil formindske tør og svækket hud.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Olive Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af olivenekstrakt. Oliven er kendt for sine nærende egenskaber, der vil fugte huden og tilføre en ungdommelig glød.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Hyaluron Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af hyaluronsyre. Hyaluronsyre bruges ofte i hudpleje, grundet dens evne til at give spændstig, fugtet og ungdommelig hud.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Aloe Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af aloe vera. Aloe Vera planten bruges ofte i sheet-masker, grundet dens fugtgivende, men samtidig kølende og beroligende egenskaber.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Vitamin C Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af Vitamin C, der nærer og tilfører fugt til din hud og med gode antioxidanter, vil den både formindske pigmentpletter og have en anti-age effekt.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Peptide Mask

En vegansk sheet-maske med plantebaserede peptider. Disse peptider vil udglatte fine linjer og udglatte huden og har dermed anti-age effekt.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Green Tea Mask

En vegansk sheet-maske med frisk grøn te ekstrakt. Grøn te ekstrakt har en beroligende og rødme-formindskende effekt på huden.

15,00 kr.
Bestseller
 Koreansk hudpleje - Barulab - The Clean Vegan Cica Mask - kan behandle rødme, bumser og urenheder, akne ar, overproduktion af sebum samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Barulab - The Clean Vegan Cica Mask

En vegansk sheet-maske med et højt indhold af ingrediensen Centella Asiatica. Dette er en ingrediens, som er kendt for sine reparerende og beroligende egenskaber på huden.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan AHA/BHA Mask

En vegansk sheet-maske med AHA og BHA. Disse 2 aktive ingredienser virker både over og under hudens overflade, hvor de har en eksfolierende effekt.

15,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Mask Sæt

Et sæt med 10 forskellige varianter af veganske sheet-masker fra ”The Clean Vegan” linjen. I dette sæt får du en bred variation af sheet-masker, som behandler forskellige af de typiske hudproblemer

129,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.