Beauty of Joseon

(13 produkter)

Beauty of Joseon er et udelukkende koreansk fremstillet hudplejebrand, som manifesterer at fremhæve den naturlige skønhed ved at forbedre hudens generelle hudtilstand - hvad enten man oplever dehydrering, tørhed eller manglende glød. Beauty of Joseon er kendt for brugen af hanbang i sine produkter, som er traditionel koreansk medicin, som inkluderer omfattende brug af naturlægemidler til behandling af sygdomme og opretholdelse af det generelle helbred.

Beauty of Joseon er inspireret af de kongelige kvinders skønhed i overklassen i det koreanske Joseon-dynasti og fortolker den uforanderlige skønhed på en moderne måde.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Beauty of Joseon - Low pH Rice Face and Body Cleansing Bar

En mild sæbe, der effektivt fjerner snavs og solcreme, uden at skade hudens fugt barrier.

119,00 kr.

Beauty of Joseon - Green Plum Refreshing Cleanser

En fugtgivende og let eksfolierende rens, der effektivt renser huden uden at skade hudens fugtbarrier.

139,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.

Beauty of Joseon - Apricot Blossom Peeling Gel

En effektiv og mild peeling gel, der fjerner skidt, snavs og døde hudceller på overfladen af din hud og efterlader huden ren og frisk.

129,00 kr.

Beauty of Joseon - Glow Deep Serum: Rice + Arbutin

Et anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og give dig en naturlig glød. Dette serum vil med dets indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

159,00 kr.

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm

En effektiv rensebalm, der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

189,00 kr.

Beauty of Joseon - Dynasty Cream

En fugtgivende creme, der hjælper med at udjævne hudtonen og formindske aldringstegn.

269,00 kr.

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske, der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Beauty of Joseon - Calming Serum: Green Tea + Panthenol

Et beroligende serum, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører fugt. Dette serum vil, med dets indhold af grøn te, panthenol, centella asiatica og artemisia ekstrakt, berolige din hud og tilføre den fugt og antioxidanter.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Repair Serum: Ginseng + Snail Mucin

Et reparerende serum, der tilfører huden fugt og formindsker aldringstegn. Dette serum vil, med dets indhold af ginseng, snegleslim og niacinamid, tilføre din hud fugt, formindske fine linjer og give en mere ensartet hudtone.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Glow Serum: Propolis + Niacinamide

Et effektivt serum, der vil udjævne din hudtone og give en ungdommelig glød. Dette serum vil, med dets indhold af propolis og niacinamid, formindske pigmentpletter og rødme samt fine linjer og rynker.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Ginseng Essence Water

En nærende toner, der giver huden en mere glat overflade og formindsker aldringstegn.

189,00 kr.

Beauty of Joseon - Green Plum AHA Bubble Toner

En forfriskende toner, der eksfolierer din hud og formindsker irritation. Denne toner fra Beauty of Joseon vil, med dens indhold af 25% grøn blommevand og 3% AHA, fjerne døde hudceller, give din hud en mere jævn overflade og rense dine porer.

189,00 kr.

Beauty of Joseon er inspireret af indre skønhed, fremfor ydre skønhed. Beauty of Joseon fokuserer på at forbedre og passe på huden i stedet for at dække den til med make-up. Derfor anvender Beauty of Joseon de såkaldte hanbang ingredienser, som fremmer en sundere teint. De tre hanbang ingredienser som Beauty of Joseon anvender er Ginseng, Green Plum og risekstrakt.

Beauty of Joseons produkter indeholder Ginseng, som forebygger rynker og pigementpletter, og samtidig tilfører ginseng fugt til huden. Yderligere siges det, at ginseng i Beauty of Joseon stabiliserer sindet, dulmer nerver og aktiverer hjerneaktivitet.

Beauty i Joseons produkter indeholder Green Plum, på dansk grøn blomme. Dette hjælper på at fjerne døde hudceller og urenheder fra hudens overflade. Green Plum hjælper også med at berolige sindet og forbedre vitaliteten. 

Beauty of Joseons produkter indeholder risekstrakt. Risekstrakt er rig på aminosyrer og mineraler. Det fugter tør hud og udjævner pigmentpletter, og samtidigt lindrer det sensitiv hud. Derudover hjælper risekstrakt på forstoppelse og forbedre vitaliteten. 

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.