Beauty of Joseon

(9 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Beauty of Joseon - Dynasty Cream

En fugtgivende creme der hjælper med at udjævne hudtonen og formindske aldringstegn.

299,00 kr.

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Beauty of Joseon - Calming Serum: Green Tea + Panthenol

En beroligende serum, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører fugt. Denne serum vil med dens indhold af grøn te, panthenol, centella asiatica og artemisia ekstrakt berolige din hud og tilføre fugt og antioxidanter.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Repair Serum: Ginseng + Snail Mucin

En reparerende serum der tilfører huden fugt og formindsker aldringstegn. Denne serum vil med dens indhold af ginseng, snegleslim og niacinamid tilføre din hud fugt, formindske fine linjer og give en mere ensartet hudtone.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Glow Serum: Propolis + Niacinamide

En effektiv serum der vil udjævne din hudtone og give en ungdommelig glød. Denne serum vil med dens indhold af propolis og niacinamid formindske pigmentpletter og rødme samt fine linjer og rynker.

Ikke på lager
149,00 kr.

Beauty of Joseon - Hanbang Trio

Et sæt med 3 af Beauty of Joseons serummer i rejsestørrelser. Disse serummer hjælper hver især med forskellige hud-udfordringer og med 10 ml. i hver har du mulighed for at afprøve serummerne og finde din nye favorit serum.

199,00 kr.

Beauty of Joseon - Ginseng Essence Water

En nærende toner der giver huden en mere glat overflade og formindsker aldringstegn.

189,00 kr.

Beauty of Joseon - Green Plum AHA Bubble Toner

En forfriskende toner, der eksfolierer din hud og formindsker irritation. Denne toner fra Beauty of Joseon vil med dens indhold af 25% grøn blommevand og 3% AHA fjerne døde hudceller, give din hud en mere jævn overflade og rense dine porer.

189,00 kr.

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm

En effektiv rensebalm der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

239,00 kr.