GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Benton

(24 produkter)

Benton er et brand, der baserer deres produkter på naturlige ingredienser, der giver en sund og flot hud.
Benton går meget op i dyrevelfærd, og har PETA’s Cruelty-Free Certifikat, hvilket vil sige, at de ikke tester deres produkter på dyr. Udover dette indeholder deres produkter ikke parabener, alkohol, mineralske olier, benzophenone, kunstige konserveringsmidler, kunstig parfume eller kunstige farvestoffer.

Sortér efter:

Benton - Shea Butter & Olive Hand Cream

En fugtgivende håndcreme med 10% shea smør og 2% olivenolie. Disse nærende ingredienser sørger for at beskytte hænderne imod fugt-tab ved at danne en stærk fugt-barriere.

79,00 kr.

Benton - Shea Butter & Coconut Body Lotion

En fugtgivende bodylotion som beskytter tør og sensitiv hud imod irritation.Med dens nærende ingredienser og bløde konsistens er bodylotionen nem at smøre ud og huden vil straks blive blød.

159,00 kr.

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel 30 ml.

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

39,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Ekslusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

199,00 kr.

Benton - Travel Kit

En fuld hudplejerutine + toilettaske med 7 produkter i rejsevenlige størrelser op til 50 ml.

269,00 kr.

Benton - Deep Green Tea Toner

En ren og beroligende toner som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

129,00 kr.

Benton - Tea Tree Cleansing Water

En rensevand som opfrisker huden imens den fjerner skidt, snavs og make-up. Rensevanden er formuleret specielt til uren og sensitiv som kan opleve tilstoppede porer, fedtet hud og rødme.

149,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Toner

En mild toner som giver liv til kedelig, dehydreret og sensitiv hud. Toneren er rig på anti-oxidanter som er effektive til at dulme rødme, inflammation og irritation i huden.

164,00 kr.

Benton - Aloe BHA Skin Toner

En populær skintonic der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Især fedtet og kombineret hud vil havne gavn af denne toner, især hvis du oplever urenheder eller hudorme.

164,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Serum

En fugtgivende serum som giver næring og fugt til kedelig, dehydreret og sensitiv hud.

159,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

249,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence Tilbud

Benton - Snail Bee High Content Essence

Udsolgt - kommer på lager igen fredag. En lækker essens, der passer til alle hudtyper, som giver huden et glat og ensartet udseende, grundet dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.

Benton - Fermentation Essence

En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Efter kontinuerligt brug vil man kunne se en udglatning af fine linjer, og denne essens er god til alle hudtyper.

249,00 kr.

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

149,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

En let og fugtgivende creme som giver næring og glød til huden. Med dens indhold af kakao ekstrakt og hyaluronsyre er den rig på antioxidanter og har en fantastisk evne til at fugte huden.

149,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnår en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.

Benton - Snail Bee High Content Skin

En toner med et højt indhold af snegleslim og bi gift, der hjælper med at hele, fugte og balancere huden. God til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

179,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

249,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

249,00 kr.

Benton - Papaya-D Sun Cream SPF38 PA+++

En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden. Solcremen er velegnet til alle hudtyper.

199,00 kr.

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske baseret på snegleslim og bigift der giver en ungdommelig glød og ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.

Benton – Aloe Soothing Mask Pack

En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

22,00 kr.

Benton – Goodbye Redness Centella Mask Pack

En fugtgivende sheet-maske med hele 45% centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

24,00 kr.
Bestseller
Benton - Shea Butter Coconut Handcream Tilbud

Benton - Shea Butter Coconut Handcream

En lækker håndcreme med shea butter og kokosolie der tilfører fugt til hænder, negle og neglebånd. Har anti-age egenskaber, så hænderne får et yngre udseende.

134,00 kr.
79,00 kr.

Benton er meget kendte for deres produkter med snegleslim og bigift. Læs nedenfor, hvordan disse to ingredienser bliver fremstillet og behandlet, inden de lander hos os forbrugere.

Hvordan bliver snegleslimen udvundet og hvad er det godt for?
Sneglene bor på farme i sydkorea, hvor de får en deluxe behandling for at producere så meget slim som muligt.
Sneglene går på glasplader, hvor de så udvinder et tykt sekret for at beskytte deres bløde kropsdele.
Glaspladerne bliver jævnligt skrabt af, hvorefter slimen bliver sendt til laboratorier, hvor den bliver renset, filtreret og bearbejdet til en ren kosmetisk ingrediens.
Snegleslimen har et naturligt indhold af meget beskyttende antioxidanter og hudforberedende proteiner, der hjælper med at reparere og forny sneglens ”hud”. Denne egenskab, har vist sig at fungere rigtig godt på menneskelig hud. Derfor er snegleslimen så effektiv til som anti-age ingrediens, da den reparerer ”skader” som rynker, linjer og ar.
Udover at være rigtig god som anti-age produkt, indeholder snegleslimen også antimikrobielle egenskaber, der gør det velegnet til uren, tør og dehydreret hud.

Snegleslimen anvendes som sagt i mange K-beauty produkter, men det er åbenbart de gamle grækere, der var pionerer indenfor det at bruge snegleslim til deres hudpleje. En gammel historie fortæller, at Hippokrates, som grundlagde vestlig medicin, anvendte knuste snegle i sur mælk til at berolige irriteret hud.

Snegleslim en rigtig effektiv ingrediens, som bruges i mange af Bentons produkter.

Hvordan bliver bigift udvundet og hvad er det godt for?
Bigift er meget sårhelende samt opstrammende. Derfor er det også et rigtig godt anti-age middel.
Når bigiften produceres, dør bierne ikke, hvilket for os er meget væsentligt.
De stresses med strøm, hvilket får dem til at stikke på en plade (de mister altså ikke deres brod). Efterfølgende samles denne bigift op, for at blive renset, filtreret og bearbejdet i et laboratorie, for at blive til en ren kosmetisk ingrediens.

Alle produkter fra Benton indeholder desuden aloe vera i stedet for vand. Dette gør, at alle kan bruge produkterne – også dem med sensitiv hud.

Hvilke produkter er de specielt kendte for?
Benton er specielt kendte for deres produkter med både bigift og snegleslim i. Denne kombination af snegleslim og bigift findes bl.a. i følgende af deres produkter: "Benton – Snail Bee Ultimate Serum", "Benton - Snail Bee High Content Steam Cream", "Benton - Snail Bee High Content Skin", "Benton - Snail Bee High Content Essence" samt sheet-maskerne "Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask".

Deres serie der indeholder cacao ekstrakt, er rigtig god til sensitiv og dehydreret hud. Den er meget mild, og effektiv til at dulme rødme, inflammation og irritation i huden med. I serien med cacao ekstrakt fra Benton findes der både en "Benton – Cacao Moist and Mild Toner", "Benton – Cacao Moist and Mild Serum" samt "Benton – Cacao Moist and Mild Cream", der alle 3 går ind og tilføjer huden en masse fugt, så huden får glød.

Desuden er deres håndcreme "Benton Shea Butter Coconut Handcream" også en af deres bestsellers. Den indeholder shea butter og kokosolie der tilfører fugt til hænder, negle og neglebånd. Håndcremen fra Benton har desuden anti-age egenskaber, så hænderne får et yngre udseende. Shea Butter Coconut Handcream fra Benton er også fantastisk til hænder der har brug for megen fugt, da den går ind og afhjælper tør og hård hud.

 Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev